onsdag 10 februari 2010

VAD FANNS I DET ROSA PAKETET???

Japp, många av er har gissat rätt. Genom underbara Anna på COUNTRY DREAMS fick jag till slut tag på denna UNDERBARA skapelse. FONDA DRESS i PINK!!!

Tyvärr blir inte färgerna de bästa med min iphone, men det är bara att gilla läget....tyvärr.
Till denna har jag, Spoilers i Midnight Blue både i linnet och underkjolen. Jag gillar att bryta av mot det rosa. ÅåååH! va lycklig jag blev!!!

Dessutom hade Anna slängt med en liten present från Odd Mollys nya Hudvårdsprodukter: en glittrande bodylotion!!!! Nu ska den testas och jag lovar recensera denna!! Hoppas den är lika underbar som den vanliga body lotionen, för den är jag nästa beroende av.

TACK RARA ANNA FÖR SNABB LEVERANS OCH FÖR DEN FINA PRESENTEN!!

Jag tänker inte ge mig in i sponsringsträsket och diskutera detta känsliga ämne mer än att jag tänker säga att alla får göra det som känns rätt för dem. Jag själv älskar Katinkas blogg liksom jag avgudar MALENAMIS BLOGG. Två helt olika bloggar, den ena osponsrad och den ena med viss sponsring. Jag tycker knappast att den ena är mer "äkta" eller "pålitlig" än den andra. Båda tillför olika saker och jag gillar dem oavsett sponsring eller inte. Varför vissa ska irritera sig över detta förstår jag faktiskt inte. Jag anger när jag är sponsrad men jag skulle aldrig rekommendera eller hossa upp något jag själv inte gillade eller trodde på. De Odd Molly shoppar jag rekommenderar gör jag för att jag har en personlig relation till dessa och därför att jag älskar den service jag får. Dessutom har jag efter OTALIGA odd molly köp hos en del av dessa fått, i vissa fall, en viss stamkundsrabatt, något jag inte tycker man ska blanda ihop med begreppet sponsring. Jag har även stammisrabatt i min lokala butik och jag anser inte detta vara sponsring utan helt enkelt kundomvårdnad. Så var det med det ämnet!

Imorgon lovar jag att visa upp ett litet vårfynd som shoppades bland annat när Pinglan och New Yorker var i samma butik som jag igår....utan att vi visste om det provade vi Odd Mollysar brevid varandra ;D
Ha en trevlig kväll!!

KRAM

5 kommentarer:

 1. men lyllos dig som fick tag på en ROSA Fonda ... jag är hjärtligt molly-avundsjuk...haha kan man säga så??! Kram :)

  SvaraRadera
 2. Jaaa det var en Rosa Fonda! Grattis vackra du till ett kalas köp! Kram!

  SvaraRadera
 3. Grattis! vad härligt att du fick tag på en Rosa Fonda :-) den sitter så snyggt på dig! ska bli kul att höra vad du tycker om din bodylotion du fick, jag har ännu inte testat odd mollys hudvårdsproduker!
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Vad fin din Fonda är! Grattis till att fått tag på den!

  Och det är klart att sponsring är upp till var och en! Kram på dig!

  SvaraRadera
 5. Men åh vad läckert med en glittrande ... tänk när man fått lite sommarfärg! Härligt att du fick tag på din pink-fonda.. jag har på mig min pink-FoL idag och är tokigt kär i färgen!

  Jag ger mig inte ens in i diskussionen om sponsring, var och en väljer vad den tror är äkta och ärliga kommentarer eller ej. Köpta eller oköpta.. Tycker man det är viktigt och har huvudet på skaft så räknar man lätt ut hur landet ligger.

  STOR KRAM!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER