lördag 20 februari 2010

SONIA RYKIEL FOR H&M

Idag har jag suttit vid datorn och väntat in internetsläppet av Sonia Rykiels plagg for H&M.
JAG ÄLSKAR HENNES PLAGG OCH DESIGN. Vackra, praktiska och användbara plagg.....allt man behöver. Ne, ingen Haut Couture men däremot underbar, lekfull design. Har inte haft råd att köpa så många av hennes plagg tidigare med nu slog jag till!!! WOW, va jag blev lycklig när jag fick tag på ALLA de plagg jag ville ha till mig och äldsta dottern. 10 plagg för ca 2.500 kronor!!! Det motsvarar inte ens 1 Odd Molly klänning!!


Den här ville jag definitivt ha, en TYPISKT Sonia Rykiel tröja i underbara nyanser.
Pris: 299 kronor

Underbar klockad klänning, fin med en vit blus under!
Pris 399 kronor

Ljuvlig Rosa topp med stor vacker rosapplikation framtill! Ljuvlig kvalite.
Pris: 299 kronor

"THE" Dress för mig, blev förälskad i denna första gången jag såg den. Ser den framför mig med en svart figursydd kavaj, svarta strumpbyxor och en svart underkjol som glimtar till under.
Sen blev det en del andra vackra plagg till Min äldsta dotter och lite annat. Det ENDA jag faktiskt reagerade på var att jag inte kunder se att plaggen fanns i andra storlekar än XS, S och M. Ingenstans kunde jag se storlek L eller större. Har man inte gjort kollektionen tillgänglig för större storlekar eller vad är detta??? Någon som vet?

Känner mig så otroligt nöjd! Slapp slåss med andra och ge mig ut i detta hemska väder men fick ändå tag på alla mina drömplagg.

Ha en fortsatt bra dag! Jag återkommer med dagens Odd Molly Outfit lite senare.
KRAM!!

3 kommentarer:

 1. Hej, härliga färgsprakande kläder och den lilla svarta känns som ett plagg jag gärna har i min garderob.
  MEN, vet inte om det är order från designern eller om det är H&M som bestämde det, vad som är oerhört frustrerande, irriterande och förbaskat dumt är att de inte sys upp i större storlke än medium !?!
  Så vi med några kilo extra utesluts från den skara människor som får den 'äran' att bära Sonia Rykiels plagg - surt tycker jag :(

  /Carina

  SvaraRadera
 2. Tack Carina för din info:
  Jag tycker det känns besynnerligt och dessutom oerhört FEL att H&M som ändå ska vara "folkets" klädkedja utesluter ALLA kvinnor som har storlek L och uppåt från att kunna handla denna kollektion. Det är väldigt många "normal" stora kvinnor som just är särskilt förtjust i hennes kläder....HELT SJUKT! Jag som ändå gått ner en hel storlek i höst/vinter kan väl antagligen bara precis pressa mig i storlek M (hoppas jag).....så otroligt fel det blivit med dagens skönhetsideal.

  KRAM

  SvaraRadera
 3. Jag håller med, hur kan man utesluta alla som drar storlek L och större? Tror du plaggen är små i storleken? Jag valde att testa en tröja i medium, får väl skicka tillbaka den om den är för liten. I övrigt var plaggen fina tycker jag. Du skriver en underhållande blogg förövrigt, följer den dagligen men är dålig på att kommentera.

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER