måndag 15 februari 2010

UNDERBAR TÄVLING HOS EVALENA!!


Missa inte Evalenas tävling KLICKA HÄR!!!Denna ljuvliga blus i st 2 är vinsten: Philander Blouse

Jag ska tävla, ska du???

KRAM och ha en underbar dag!!

4 kommentarer:

 1. Hej!
  Läser din blogg varje dag...har liksom blivit beroende!
  Vet att du brukar beställa från Walla Walla.
  Försöker beställa från Fitts and Company...vad skriver du i fältet Region or Province/ State/District. Jag kommer inte vidare, det bara piper! Hoppas på hjälp...kram

  SvaraRadera
 2. Hej Silverdeer: Jag beställer ALDRIG via hemsidan, den är nog endast tillämplig om man handlar från USA. Jag brukar titta på hemsidan men jag mailar alltid min beställning till amy och frågar där om frakt, tid, osv. Hennes mailadress framgår av hemsidans första sida. Betalning sker via Paypal (hon mailar dig en faktura "Invoice" som man betalar via sitt paypalkonto). Känns tryggt att handla på detta sätt via henne. Man har alltid direktkontakt och hon är snabb på att svara. Sen tar det tid med leveransen men det får man bara leva med.
  Tack för att du läser bloggen! Roligt att du gillar den ;D
  KRAM

  SvaraRadera
 3. Om du visste vad kul det är ser vad ni väljer för plagg åt mig - underbart!

  KRAM(tack för inlägget!!!)

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER