onsdag 3 februari 2010

DAGENS ODD MOLLY OUTFIT - DOILY OCH TENFOLD KNIT

Även jag är i en svacka för tillfället. Känner ingen lust och har knappt någon egen tid alls. Det är jätteroligt med det nya jobbet men samtidigt förväntas jag leverera en hel del på kort tid.....jobbigt just nu! Jag längtar så till våren och finare väder så jag slipper springa omkring i UGGs och långkalsonger. Inte ens Odd Mollys vårkollektion värmer just nu, inga av mina efterlängtade plagg har kommit.....trist.
Detta hade jag på jobbet idag. Doily blusen från Odd Molly är nog ett av mina absolut bästa köp, EVER. Tenfold Knit koftan fick jag tag på 50% rabatt och jag är såååå glad jag fick tag på den i denna färgställning.

Försöker lära mig att ta foton med min iphone...inte helt lätt.

Same, same but....jaja, mycket bilder på samma outfit.

Har i varje fall bokat och beställt den fina #248 Livingloving Dress i Lite Blue, hoppas den är så fin som jag föreställer mig....

KRAM på er alla därute!!

4 kommentarer:

 1. SNYGGT!
  Men du... det måste vara härligt med nytt jobb där du kan klä dig i din mollysar :)

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Vet du vilka färger som blusen du visar här: http://oddmollyholic.blogspot.com/2009/10/odd-molly-klassiker-fran-kollektionen.html fanns i? Jag har den i en "brunrosabeige" färg med vita broderier och bara älskar den men ångrar mig djupt att jag inte köpte den i fler färger. Tänkte försöka hitta någon annan färg (antar att det inte är helt enkelt dock) men det vore helt klart bra att veta vilka färger den faktiskt fanns i. Din vita är ursnygg!

  // Linda

  SvaraRadera
 3. Hej sötis. Som jag skrev till A-K så tror jag att vi alla är lite hängiga just nu. Våren behövs verkligen! Jag har inte lust till något tycker jag. Inte ens shopping och då är något allvarligt FEL! Men snart är det Molly träff så vi får se fram emot det! Kramisar i mass

  SvaraRadera
 4. Jättefin combo! Jag köpte min bruna Doily blouse på rean och den är verkligen jättefin på. Håller me dig om att det är en favorit!
  Kram Halvan

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER