onsdag 17 februari 2010

VECKANS BUDGETTIPS! SAINT TROPEZ

Hittade denna underbara blus när jag var ute en sväng vid lunch idag. Hur fin som helst och underbart prisvärd. Bjuder även på en A-K (d v s smygbilder tagna i butiken).Visst är det vackert med all denna krås?

Kan tyvärr inte hjälpa att bilden blev så här suddig.

Man ser detaljerna bättre på den ljusrosa färgen.

Tyvärr orkade jag inte ta av mig min topp som jag hade under, givetvis ska man bara ha ett linne under denna.

Priset på denna tunika är: 599 kronor

Ett fynd om ni frågar mig!

Jag vet inte hur det känns för er, men jag börjar lessna på denna Odd Molly väntan.....alla plaggen som jag väntar på dröjer.....inget roligt faktiskt. Ne, nu får det räcka.....känner mig så trött att all OM-inspiration lyser med sin frånvaro för tillfället. Hur känner ni andra?

Ha en fortsatt trevlig kväll!

KRAM!

3 kommentarer:

 1. Jag hittar den inte i strlk 2 :(
  Själv är jag lite tvestjärtad.. Ekonomin mår bättre av att dela upp det lite, men jag börjar faktiskt lessna på den eviga väntatn och att inte veta när de kommer och vilka plagg som kommer i vilken sändning.. PLUS att plaggen tar så snabbt slut så man hinner inte ens prova dem. Man får köpa i "blindo"

  SvaraRadera
 2. Jag är rätt cool med släppen nu. Det enda jag verkligen verkligen verkligen vill ha är förbokat. Har lärt mig att det faktiskt går att få tag på det man vill ha- så småningom!
  Den blusen är verkligen snygg, håller med! PAssar dig perfekt!
  Tack för ditt svar också, får se om jag hittar nån som kan hjälpa mig. Gäller att hitta ett band som matchar också.
  KRAM på dig

  SvaraRadera
 3. Snyyyyggggt! Jag har själv inhandlat hela 6 blusar från Saint Tropez i år... De är så prisvärdiga och fina.
  Eva

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER