fredag 26 februari 2010

FINT PAKET FRÅN MILK & HONEY....

Idag har det plingat till i mobilen och ett paket med underbart innehåll från Milk & Honey har anlänt. ÄLSKAR denna mycket enkla och rena kofta från Odd Molly. Så enkel men ack så användbar, jag ser den redan kombinerad tillsammans med min Livingloving Dress, smock dress och många axelbandklänningar.

Visst är det vackra detaljer i dess enkelhet?

Ni får ursäkta den lilla rumpan och de små benen som syns i ena hörnan...lilltjejen var ju tvungen att testa att krypa under grinden mitt i min plåtning...

Nu har jag bara dragit den över det jag hade på mig under dagen men jag var bara tvungen att visa upp denna fina och användbara kofta.

TACK snälla Sara på Milk & Honey för en otroligt snabb service och ett mycket trevligt bemötande!

KRAM!!

4 kommentarer:

 1. UNDERBAR!
  Jag måste nog införskaffa minst en färg till i denna underbara kofta!
  Trevlig fredagskväll!
  KRAM

  SvaraRadera
 2. Var o klämde o kände på den idag faktiskt, den är väldigt enkel, söt och otroligt användbar. Hihi söt tösabit i bakgrunden, grinden har mist sin funktion ser jag=)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Min ligger och väntar på mig hos postombudet och tanken med denna koftan har varit samma som du beskriver. Nätt, söt och otroligt användbar kofta och inte minst då till ärmlösa modeller. Måste ta mig i kragen och hämta denna gobit!!
  Kram Ina

  SvaraRadera
 4. Hur är den i storleken?

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER