söndag 7 februari 2010

ODD MOLLY OUTFIT: SMOCK DRESS CHOCO OCH HUNKY DORY

Här kommer dagens outfit, Odd Mollys Smock Dress med Odd Mollys standardunderklänning och över Hunky Dorys Omlottkofta. Lagom fin och superbekväm outfit en lugn söndag. Barnen sak ut nu och leka i snön med maken och svärmor. Själv ska jag stanna inomhus och kurera en förskylning som är på gång.
Denna kofta från Hunky Dory har jag i tre färger och jag använde dessa dygnet runt när jag var gravid med min äldsta dotter. Kvaliten är otroligt bra! Ser fortfarande nya ut och håller sin fina passform.

Koftan matchar broderierna i Smock dressen.


Vad gör ni en söndag som denna och vad tycker ni om Melodifestivalen? Var det rätt låtar som gick vidare?
Ha en fortsatt trevlig söndag!
KRAM

5 kommentarer:

 1. Du är urfin som vanligt!!! Vilka skatter du har i garderoben!

  Melodifestivalen missade vi eftersom lillebror valde att kräkas ner hela sängen under låt nr 3.... Men tanken på att Saleem Al Fakhirs låt gick vidare gör mig glad!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Härlig färgkombo. Underbara kläder. Jag kör hel-hunky idag...

  Fel låt vann. Å andra sidan kan nog ingen beskylla mig för att ha koll på någon låt för vi var på middag och pratade fullständigt sönder hela tävlingen ;-)

  SvaraRadera
 3. Åhh, jag tittade och tittade på Melodifestivalen, men måste erkäna att jag inte tyckte om något av det vidare mycket. Däremot tycker jag att du är fin. smocken passar dig underbart och kul att du fick tag på en! Kram

  SvaraRadera
 4. Tack för din kommentar på mitt inlägg, fick mig verkligen att fundera på hur Odd Molly tänker om sina bloggar. Kanske är läge att ringa dem och se vad de har att säga till sitt försvar? =)

  SvaraRadera
 5. Jättesnyggt :)
  Tack för din fina kommentar hos mig! Halsbandet
  har jag tittat på länge och blev jätteglad när jag fick det i julklapp. Jag trivs alldeles förträffligt i det :)
  KRAM

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER