lördag 6 februari 2010

MORGONENS ODD MOLLY OUTFIT - LOVELY KNIT OCH FOL

Idag ska jag och svärmor ta en REA-sväng och se vad som finns kvar. Ska bli skoj att se om man fortfarande kan fynda något spännande. Här är i varje fall morgonens Odd Molly Outfit i PINK! En favoritfärg som alltid piggar upp!
Ledsen över att färgerna blir så dåliga men det har att göra med att jag ännu inte riktigt lärt mig att hantera kameran i min nya iphone.

FoL ser nästan NEONROSA ut.....blää, men som sagt färgen är betydligt behagligare i verklighet.
Hoppas ni får en fin lördag, vi ses senare idag!
MELODIFESTIVALEN BÖRJAR! Ska bli superroligt!
KRAM

4 kommentarer:

 1. Spännande att se om du hittar några REA fynd........
  Hoppas att du får/har haft en trevlig dag på stan!
  Kram Halvan

  SvaraRadera
 2. Sååå fin du är! Det är verkligen en match made in heaven FOlen och Lovely Kniten! Duuuu!! har du inte 303 Signtist V-dress i chalk på din lista!? När jag såg den gick mina tankar direkt!! till dig. Du hade sett ut som en gudinna i den tycker jag :D Snäll jag är som drar dig ännu mer ner i fördärvet va ;) Puss

  SvaraRadera
 3. Underbar kombination!
  En typsik A-K kombo :)
  Hoppas att du och svärmor får en trevlig dag på stan!

  KRAM

  SvaraRadera
 4. Skitsnygg kombo! Men ja du har rätt, färgerna blir lite knas=) Fint var det ändå!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER