torsdag 25 februari 2010

ODD MOLLY: ATT HA ELLER INTE HA!

Det har varit en del diskussioner angående den dåliga Odd Molly-kvaliten och de allt högre priserna. Jag kan villigt erkänna att hade det inte varit för att jag köper en hel del av mina plagg via AMY så hade det inte blivit många vårköp för min del. Den något lägre dollarn gör det billigare att köpa via USA än hemma. Jag kan villigt erkänna att jag ALDRIG skulle betala fullpris för Lotta Lotta Long jacket eller för Tea Dress hur vackra dessa än är. Men hela kvalitetsduskussionen som varit har fått mig att tänka. Nu har Sara (previously known as "Odd Molly-licious" tröttnat och tagit det ett steg längre och även Mollyflickan har tag upp ämnet.
Hur hög är smärtgränsen för vad man som trogen Odd Molly-toka kan tänkas acceptera? Jag har fått mig en tankeställare och idag ska jag även titta på andra märken: by Malene Birger som fått in gudomliga kavajer och klänningar samt Hunky Dory som har gjort bedårande sommarplagg i vår. Nu får Odd Molly skärpa sig! Lämnade tillbaks Chrysalis Wrapen igår när jag upptäckte att den faktsikt börjat släppa i ryggen (och jag har aldrig använt denna, bara provat den)!! Känner mig faktiskt lite besviken och lite lurad. Behöver lugna ner mig ett tag......

Ska försöka få in dagens outfit senare i eftermiddag!

KRAM

3 kommentarer:

 1. Hej
  Efter att ha läst olika bloggar ang kvaliteten på OM kläder, så kontaktade jag via telefon odd mollys kontor för att fråga "vad de hadde tänkt att göra för att kvaliteten ska förbättras" .Som svar fick jag att de ständigt jobbar med att förbättre och bibehålla bra kvalitet. Det är då viktigt att vi som konsumenter hör av hoss med frågor och reklamationer till dem, man kan både ringa och skicka mail. De var medveten om att det finns vissa plagg som har brister. Då är det viktigt att vi hör av oss så att de kan åtgärda problemet. För min del reklamera jag alltid plagg var än de är köpta (om de är sönder på något sätt). Just för att produksenten ska kunna åtgärda. Jag hoppas att ni som klagar verkligen hör av er till OM om ni har problem . för att ju fler som reklamerar kan också påvekra situationen.
  Till den som tyckte att märket har blivit " TANTMÄRKE" . Det är väl bra att det finns ett klädesmårke som passar till alla.Vi kan inte alla vara 20 och str 34. Vi har väl också rätt att få ha vackra kläder och känna oss fina, för det är vi VÄRDA. Jag skälv är 50 år och har str 40-42Köp andra kläder om det stör.Ooh till den som skrev att de skrattar hela vägen till banken. Om du viste vad företagsekonomi är och hur man sköter företag, så har de ingen vinst i att missköta sina kunder. Är utbildad inom personal och företags ekonomi.
  Kramar
  Tina Torp Jensen

  SvaraRadera
 2. Tack Tina för ditt långa och innehållsrika inlägg. Många kloka synpunkter!
  KRAM

  SvaraRadera
 3. Har du sagt ok att traderararen lånar dina bilder?...för inte är det vällan du.....

  http://www.tradera.com/Odd-Molly-dromklanningen-escapologist-dress-saaaa-vacker-1-auktion_107984701#pic

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER