tisdag 23 februari 2010

Odd Mollys Chrysalis Silk Wrap - Dark Cherry

Här kommer ett plagg som jag blev förälskad i vid min provning på Mathilde. När jag nu äntligen tar den på mig börjar jag bli fundersam om den kommer att hålla i kvaliten, speciellt efter Mollyflickans inlägg här.
Jag älskar färgerna och modellen men frågan är om det är så pass ömtåligt att det riskerar att gå sönder vid normal användning så vet jag inte om jag tycker att det är värt det....såg dessutom att det var lite trådar som redan stack ut i ryggen vid mittensömmen....inget bra tecken.
Visst är färgerna helt ljuvliga och passformen underbar...

Så kvinnlig i alla sina detaljer...

Hela tiden har jag tänkt på hur fin den skulle göra sig tillsammans med min vackra Native skirt i dark red.

Älskar det rosa kontrastbandet.

Närbild på kjolen och wrapen.

Så vad säger ni: behålla eller returnera?? Ska man behöva känna sig orolig över kvaliten när plaggen är så pass dyra? När ska man tröttna? Jag tänker i varje fall försöka framföra kvalitetsbristen som varit den senaste tiden till Odd Mollys ledning....trogna köpare ska inte behöva stå ut med höjda priser och dålig kvalite...vad säger ni andra därute?

KRAM från en vabbande mamma som försöker jobba hemifrån parallellt!


13 kommentarer:

 1. Behåll!! Annars får du reklamera senare om den inte skulle hålla.

  SvaraRadera
 2. Fantastisk!! behåll! blir det knas med den så reklamerar du, men tills vidare så behåll denna skönheten=)
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Men du!
  Den är ju som gjord till dig! Har nog inte sett någon som den suttit så bra på!
  Fast att ge 1900 kr för ett plagg som redan innan användning har skavanker är fel!

  KRAM

  SvaraRadera
 4. Jag saknar ord! Du och wrapen är som gjorda för varandra! Behåll och reklamera om kvalitén inte är det man kan förvänta sig!

  Tack för din mycket fina och inspirerande blogg!

  Hälsningar

  Lollan

  SvaraRadera
 5. Den är underbar o jag älskar min! Den känns inte alls ömtåligare än nåt annat silkesplagg jag har så för mig är det inga problem
  Men visst ska man påtala bristerna för HK, jag har ju kontakt med dem ang Sticharna samt 327orna o andra plagg med textmissarna o de är hur trevliga som helst.
  Men ju fler vi är som visar upp bristerna desto bättre!!!

  Du är hursom helst jättefin i den o bär upp den supersnyggt! Behåll säger jag!
  KRAM

  SvaraRadera
 6. Jag fick hem min igår och jag gillar den jättemycket!! Känner inte alls att den är så ömtålig, inte mer än mina andra sidenplagg och skulle det vara så att det händer något så får jag väl reklamera den... Tycker den är en keeper och den sitter kanonsnyggt på dig!!
  Kram Ina

  SvaraRadera
 7. Klart du ska behålla den! :)

  SvaraRadera
 8. Hej!
  Du är så fin i wrapen!
  Själv har jag flera haft problen med kläder från OM.
  Trasig brodyr på 327 från hösten 2009, trasig knäppning i nacken på Revolution Blouse, stygn som släpper på Taradiddle dress och trasig spets på Spoiler Underdress. Jag har sett mellan fingrarna gällende vissa fel pga av den ljuvliga designen. Det ångrar jag nu, dyra plagg ska hålla en hög standard rakt igenom. Jag är helt enkelt trött på att betala dyrt för dålig kvalitet, jag känner mig lurad. Särskilt som OM i takt med sjunkande kvalitet höjer priserna. Jag har varit i kontakt med OM och de är trevliga, säger att de ska öka kontrollen i fabrikerna och uppmanar att reklamera via återförsäljaren. De skickade hårspray och tvål som "tack för att jag tog mig tid". Jag skickade bilder på defekterna. Min åsikt är att det är viktigt att påtala felen. Sedan har jag förstått att man har väldigt olika synsätt på huruvida man kan acceptera småfel och fixa till dem själv, en del tycker det är en bagatell. Jag tycker det är supertråkigt, vill ha perfekta plagg när jag betalar så mycket! Köper inte nya kläder för att fixa dem själv. Defekter förstör en stor del av den härliga känslan för mig, kvalitet är VIKTIGT. Mina äldre OM plagg har en helt anna kvalitet. Vad långt det blev...sköt om dig!

  SvaraRadera
 9. Hej! Jag följer nästan din blogg varje dag och du inspirerar verkligen, nu har jag gjort som du beställt odd molly från fitts and company, jag undrar hur lång tid tog det för dej innan kläderna kom, det har gått mer än 25 dagar för mej och inga kläder, har försökt maila till dem utan att de svarat, har det varit så för dej? Vet att du inte kan lösa mina problem men tänkte höra hur det gått för dig när du beställt där ifrån. Tack för en jätte fin blogg! Med vänlig hälsning/Linda linda_soth@hotmail.com

  SvaraRadera
 10. Den är helt fantastisk, jag skulle definitivt behålla! Hoppas att den håller och att du slipper reklamera men den var verkligen sagolikt fin!
  Hoppas att du haft en fin dag :)

  SvaraRadera
 11. Hej!

  Jag ville uppmärksamma dig på att dina bilder avänds här: http://www.tradera.com/Odd-Molly-dromklanningen-escapologist-dress-saaaa-vacker-1-auktion_107984701

  Jag tror inte att det är din auktion, men du kan ju ha gett din tillåtelse.

  Tänkte bara så att du vet om det.

  Kram.

  SvaraRadera
 12. Det Du har sökt länge i royal, storlek 3 finns på trendsales.dk, inga bud lagda...

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER