söndag 9 maj 2010

DAGENS ODD MOLLY - SMOCK DRESS

Idag är det en riktig Odd Molly Smock Dress-dag. Man vill känna sig fin men ändå vara ledigt klädd, inget som klämmer eller inskränker ens rörelsefrihet. Smock dress är ett hat-kärlek plagg för mig. Jag älskar denna i den bruna (choco) nyansen me. Jag är inte helt vän av modellen. Det är ju lite tältvarning på denna klänning men om man kombinerar denna rätt och är på det humöret så är denna en given vinnare.

Denna har jag i storlek 0 och den är perfekt, större hade jag bara försvunnit i (inser jag nu).

Här har jag gjort den enkelt för mig och kombinerat denna med Odd Mollys standardunderklänning.

Som ni vet ogillar jag plagg som gör att min midja försvinner, detta är ju en av mina bästa sidor med tanke på mina gigantiska höfter och stora rumpa. Blir liksom mer balans om man tar fram timglasformen än om man bara ser ut som ett tält med en gigantisk baksida. Jag har av den anledning satt fast band på sidorna av denna som jag sedan knyter på baksidan.
Vad tror ni om en eventuell kombination med 9th Sweater? Kan det vara något? Dock kan jag inte ha standardunderklänning under då, det blir för många olika färger och nyanser då.
Hoppas ni har haft en bra helg!
Fortsatt fin söndag.
KRAM!!

4 kommentarer:

 1. stora höfter?!och stor rumpa?! VEM? du? Nix det har du inte, du har en kanonfin kvinnlig och alldeles perfekt figur, sådeså!
  =)

  Fin du är smocken!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jättefint! Och bra tips med knytbanden. Nu är jag ju gravid men sen när jag inte är det så kanske man ska göra något liknande. När midjan är tillbaka på plats vill säga. Fint med 9th sweater också.

  kram

  SvaraRadera
 3. Du är jättefin!
  KRAM

  SvaraRadera
 4. Du är så fin i din smock dress! Jag har ju en likadan (och en i blue tror jag färgen heter), men i stl 2 och den är alldeles för stor och därför används den alltför sällan. Tack för tipset om 0:an, borde också leta rätt på en sådan! Kram och tack för peppande kommentarer hos mig :-)

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER