onsdag 26 maj 2010

"KÄNDISSPANING" VID PREMIÄREN AV SEX AND THE CITY

Idag blir det mycket bilder. Har fått ihop en liten skörd. Igår var det premiär av 2 delen av Sex and the City filmen i Stockholm och där råkade jag befinna mig så jag fick en del bilder på en del kändisar, dock inga som direkt imponerade.

Söt pojkspoling som var med i Let's Dance...kommer inte ihåg hans namn....sorry

Blondes have more fun....Hanna Graaf

lite för smal för min smak.....men annars väldigt söt

Jessica Almenäs, alltid i lika märkliga kreationer....

Peter Jöback med pojkvän

Camilla Läckberg med syster

Ja, här försvann namnet också, men ni vet hon som sjunger....
Lovar återkomma senare idag med ett dagens outfit....hinner bara inte lägga in dessa nu.
Ses senare!
KRAM!!

6 kommentarer:

 1. Undernärd är väl lite att ta i? Jag har i och för sig inte sett mycket av Magdalena Graaf på sistone, men på dina foton ser hon knappast sjukligt smal ut.

  Jag har funderat en del på kroppsideal på sistone i och med att jag har köpt några vintageklänningar. Vi pratar ofta om att idealet har blivit sjukligt smalt på senare år, men ändå blir storlekarna större och större. En Medium på en klänning från 60- eller 70-talet har ofta ett midjemått på 70 eller ännu mindre. Det skulle jag aldrig komma i, men idag är jag en mycket normal 38 som i vissa kedjors storlekar till och med kallas Small. Så i själva verket blir vi alltså bara större och det är till och med så normaliserat att storlekarna växer?

  SvaraRadera
 2. Många fel där...för det första är det Hanna Graaf på bilden;)

  SvaraRadera
 3. Hej Äppelträdet: Jag håller med dig om dagens storlekar som i vissa kedjor bara växer, har själv numera fått gå ner en hel del i storlekar, trots att jag inte direkt är undernärd. På 50-60 talet hade man ofta korsettliknande plagg under sina klänningar som i viss mån också hjälpte till att hålla nere storlekarna, men visst är det så att kvinnor blir längre, grövre och tyngre. När det gäller Magdalena Graaf, så var hon i tunnaste laget, om man stod riktigt nära kunde man se hur inskjunken ansiktet var, trots allt smink ocg det lilla man såg av hennes armar och ben var verkligen inget som bara såg smalt och sunt ut. Jag vet att det diskuterats i min blogg tidigare, jag är själv inte stor, har till och med varit väldigt lite en gång i tiden, jobbat som modell och jag kan se när en kvinnokropp INTE ser sunt smal ut. Gillar inte daqens kvinnoideal där size 0 är det ultimata för många tonårstjejer.
  KRAM!

  SvaraRadera
 4. Tack Anonym: har justerat namnet, vad mer var fel??

  SvaraRadera
 5. Insjunket låter inte helt sunt, men det är ändå värt att diskuteras tycker jag.

  Jag vill inte uttala mig negativt om någon, vare sig de som är ohälsosamt smala eller överviktiga, eftersom jag inte känner till deras förutsättningar eller anledningen till att de ser ut som de gör. Det finns de som kämpar med vikt åt båda håll och alla blir nog ledsna för kommentarer om sin vikt om de själva inte är nöjda.

  Det jag funderar över är bara varför det har blivit acceptabelt att storlekarna bara växer när det finns forskning som säger att det är ohälsosamt med ett midjemått på över 80 c, för kvinnor. Jag drar som sagt själv stl 38 och blev nästan chockad första gången jag hörde detta. Jag ligger själv nära gränsen och har tidigare inte vetat om att det eftersom jag ser väldigt normalstor ut om jag tittar till storlekar.

  Kram

  SvaraRadera
 6. Åååhh, kul med kändisbilder!:)
  Intressant diskussion oxå..
  Kram

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER