lördag 29 maj 2010

IDAG BLIR DET EN MOR&DOTTER DAG!

Idag ska min äldsta dotter och jag hitta på något bara hon och jag. Eftersom jag ÄLSKAR att åka karusell (ja, jag har definitivt barnasinnet kvar :-) ska jag och dottern åka till Gröna Lund och sedan gå på något museum. Vi ska äta en massa onyttigheter som sockervadd, glas och godis. Blir det plats över blir det även lite mat som slinker ner, men idag är det inte prioriterat med ett nyttigt och näringsriktigt intag. Idag ska vi bara göra sånt man som barn trodde man skulle göra när man själv en dag blev vuxen, ha roligt och bara äta det man tycker är gott ;-D Tänk va långt ifrån den bilden man lever idag.....

Dagens blir en Odd Molly klassiker: Lovely knit, Livealot blusen i rött och mina GAP jeans.Japp, har sytt dit två band så jag knyta den i midjan, blir en snyggare silhuett och jag trvis mycket bättre med modellen på detta sätt.
Ha en trevlig helg!
KRAM!!

3 kommentarer:

 1. Ohhh vad det låter mysigt! Nej alltså inget nyttigt tillåts på sådana dagar :D Fin är du som vannligt och jag älskar din idé med siden band på livealoten! Tycker den är suuuperfin men trivs inte riktigt med att den är så vid och står ut där bak. hmm får nog leta efter en sådan goding tror jag :D KRam

  SvaraRadera
 2. Haaaa! Härligt!:) Hoppas ni hade det super!

  Ps. Min blogg har trillat bort från din blogglista.. Inte är du väl sur på mig;) Tjingeling!

  Kramar! <3

  SvaraRadera
 3. Kära Malenami: Hur skulle man kunna bli sur på dig ;-D Haer bara missat det och haft sjukt mycket att göra på sista tiden. Hinner inte läsa alla härliga bloggar som jag brukar göra.
  KRAAAAAAM!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER