torsdag 27 maj 2010

UNDERBART VACKRA JOJO DRESS FRÅN PROVRUMMET

Kunde inte låta bli att visa upp denna lilla skönhet, speciellt inte med tanke på hur prisvärd den är. Helt ljuvliga detaljer och går man bara ner en storlek så sitter den absolut bäst. Själv har jag en storlek XS. Under har jag varierat, dels med Sara-klänningen och med TiMo underklänning.
Runt halsen har jag vackra klockhalsbandet från Vintage by Fé.

Här med tajts under.Underklänning från TiMo.

Här tillsammans med mitt vackra Noa Noa bälte....så användbart.

Som sagt klänningen kommer från PROVRUMMET, heter JoJo Dress och kostar bara 598 kronor, ett fynd för ett sådant vackert hantverk (och nej, jag är inte sponsrad....inte ens en liten pytteliten rabatt). Storlekarna är dock ganska rymliga så gå gärna ner en storlek.
Ha en fortsatt bra dag!
KRAM!!

4 kommentarer:

 1. Jätte fin klänning!! Vilken färg är det på klänningen?

  SvaraRadera
 2. Herre Gud, vilken snygg klänning!
  Jag blev stolt ägare till en Odd Molly Wigwam klänning idag. Har du varit inne på Venti Nove´s webbshop? Hur mycket som helst! Ett litet tips bara...

  SvaraRadera
 3. Oj vad fin den är! Jag har lurat lite på den men måste nog klippa till.

  Linda :)

  SvaraRadera
 4. Underbar...ska på massa sommar fester och vill ha en lika dan...maila var jag kan köpa denna underbara skapelse.
  mo.gustavsson@telia.com

  ha en trevlig helg

  MVH
  Monica

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER