tisdag 11 maj 2010

TACK! SNÄLLA FÖR INPUTEN OCH EN FRÅGA!

Tack alla ni rara som gett mig era synpunkter och kommentarer avseende skorna, de må vara sexiga och billiga men kanske inte riktigt MIN stil, så är det, men ibland gillar jag att expirementera. Jag gillar den lite tuffare stillen emellanåt. Får se hur det blir med dessa. Nu till en annan fråga.
Har upptäckt att alltfler bloggare, gör sina bloggar till skyddade, privata bloggar för endast vissa inbjudna. Jag undrar varför fler och fler gör detta. Är det något som händer ute i bloggvärlden som plötsligt gör att vi åter vill bli mer privata, att vi åter vill stänga ute alla anonyma nyfikna ögon?? Jag själv som ju från början kört en relativt anonym blogg känner att hela iden med min blogg, som en inspirationskälla för alla som vill läsa skulle försvinna helt. Jag håller inte på med bloggen enbart för min egen skull, för min egna narcissistiska läggning, utan för att jag gillar att dela med mig av tips, ideer och inspiration. Jag har ännu (ta i trä) ännu inte upplevt några obehagliga påhopp, inga närstående som kommenterat och inga vänner som känner till den heller, så jag har bara haft positiva uppleveleser av att ha min fina blogg. ENDA nackdelen som jag ser det är att jag ibland inte hinner med den och jag känner mig taskig mot de som faktiskt läser denna dagligen. Ibland lesnar jag också på att bara skriva om mina plagg och vad jag har i garderoben men bloggen är ju ingen ventillationsport för andra delar av mitt liv, den ska endast handla om mode och shopping, så var ju tanken från början. Kanske är detta en ny trend vi bör uppmärksamma, behovet att åter behöva vara lite privat och att inte längre lägga ut allt på webben där miljontals potentiella läsare kan komma och läsa om ens liv, kan det vara så??

14 kommentarer:

 1. Snälla, lås inte din blogg! Den är en av mina favoriter.

  SvaraRadera
 2. Ja, snälla håll den öppen. Det är så härligt med alla tips på snygga outfits!

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Håller med ovanstående, håll din fina blogg öppen. Tänker även att det måste väl ändå vara grundtanken att många kan läsa den och är det egentligen inte det man vill med sin blogg? man behöver ju inte vara för privat heller.

  Med vänlig hälsning Eva Solid

  SvaraRadera
 4. Även jag håller med de övriga, lås inte bloggen, det är så trevligt att titta förbi och få lite inspiration och läsning på din blogg.
  vänliga hälsningar
  Linda

  SvaraRadera
 5. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 6. Oj VAD märkligt DET DET blev JAG skrev innan?!
  Var tvungen Att ta Bort DET ... någon slagg konstigt språk Mellan Engelska o English, texten förvrängde SIG Själv!?
  Försöker senare Igen;)
  Kram!

  SvaraRadera
 7. Anledningen till att jag kommer att stänga min blogg för allmänheten beror INTE på att jag fått några negativa mail/kommentarer eller påhopp - det har jag inte fått öht, faktiskt (*pepparpeppar*). Jag vill bara ha den lite mer privat än jag känner att jag kan vara när den är öppen för vem som helst, men jag vill gärna behålla er, "mina" Mollytjejer, som läsare i fortsättningen, annars är det ju liksom ingen vits med den. Typ :-). Kram!

  SvaraRadera
 8. Hej! Håller också med de andra kommentarerna, jag tycker det är roligt och man får en massa tips av era Molly-bloggar! Så stäng inte! Är tyvärr dålig på att kommentera men är inne varje dag, flera gånger ibland :) / Maria

  SvaraRadera
 9. Hej!
  Du tar upp en fråga som jag funderat en del över.
  Din blogg har en bra balans och fungerar ypperligt som en öppen blogg.Du ger inspiration och avkoppling och jag upplever den nämnda balansen pga av att du inte "fläker ut dig" om du förstår vad jag menar. Ibland känner jag tveksamhet över de bloggar som innehåller detaljer om bloggarens privatliv och avslöjande bilder på bloggarnas barn etc. Jag säger INTE att det är fel att göra så här. Nej detta handlar om att vi alla är olika när det gäller att dela med oss av oss själva- alltså om integritet. Olika är vi IRL och det är vi även i bloggvärlden. Det är väl det som är en del av tjusningen. Jag har själv funderat över att börja blogga och eftersom jag är den försiktiga (litet mesiga?)typen hade jag precis som du valt att vara anonym och har en försiktig profil gällande mina barn. Avslöjar man mycket om sig själv förstår jag att man vill ha koll på vem som läser den och då är det ju vettigt att låsa bloggen. Gällande mina barn har jag en ständig dialog med dem om vad som är klokt att lägga på it nätet på tex Facebook.

  SvaraRadera
 10. Hej, hoppas du inte låser din blogg! En snabb fråga, när man beställer från DeepFling, hur vanligt är det med tullavgifter. Vill beställa Wigwam dress som ju ligger på ca 2000 kr, vad skulle tullen kunna bli på det? Tacksam för svar.

  Kram/Tine

  SvaraRadera
 11. Hej! Håller också med det är via alla härliga bloggar jag upptäckt Odd Molly och nu också köpt min första :) /Elsy

  SvaraRadera
 12. Hej Tine,
  Har aldrig handlat från Deepfling men jag har handlat från Amy, många gånger under många år, och känslan är att man kan åka på tull då och då, varannan gång ungefär. Beroende också på värdet. Skriver de 300 USD eller däromkring lär det bli någon typ av tull. ca 300-500 kronor i värsta fall. Men som sagt är osäker. Mina brukar hamna kring 350 kronor om de ligger kring 1.500 - 2.000 kronor i värde.
  Kolla med Deepfling, de har ju erfaranhet av att skicka till Sverige och de bör däred veta på ett ungefär var det brukar landa.
  Tack för din kommentar!!
  KRAM och Lycka till!!

  SvaraRadera
 13. Jag tycker att det är lite tråkigt med låsta bloggar, helt ok om man inte vill att alla ska läsa men jag tycker att det är lite tråkigt att spontaniteten att kunna bläddra runt bland en massa bloggar försvinner.

  Angående tull så brukar man aldrig få det på paket från deep fling om man kryssar i att man vill att paketet skickas som present...

  Kramar

  SvaraRadera
 14. Mina tankar kring bloggande är mycket som dina. Även jag har valt att inte vara personlig och visa bilder på min familj. Så som din blogg är upplagd så behöver den inte vara stängd. Så fortsätt med en öppen blogg!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER