tisdag 25 maj 2010

ODD MOLLY WIGWAM I WHITE - KOMBINATIONSFROSSA!!!!

Efter blixtasnabb leverans från söta Anna på COUNTRY DREAMS har jag nu idag provat min vackra WigWam dress i White, måste bara säga: HELT UNDERBAR!!! Här bjuder jag på en hel kavalkad av bilder med denna vackra klänning i en massa variationer.....kunde inte låta bli ;-D

Som bekant gillar jag skärp och markerad midja, dessutom gillar jag variation.

Under har jag den vackra Sara (eller Eva-Lena) klänningen!!

Så vacker spets på denna.

Tyvärr bidrar den inte mycket till längden men det kan ju vara OK om det skulle vara en RIKTIGT varm sommarkväll. Mitt egendesignat/tillverkat skärp till.

En annan kombo som jag gillar är tillsammans med denna något längre Noa Noa kjol och Noa Noa bälte. Visst är Storasyster (min äldsta dotter) duktig med kameran?


Får passa på att bjuda på helkroppbilder nu när jag fick så fina bilder av dottern!

Gillar kombinationen med Noa Noa skärpet.....så romantiskt.

Utan skärp!

Jag vet vilken variant jag föredrar, men visst blir det en helt annan upplevelse? när man variera underkjol/klänning och tillsätter ett skärp. Har alltså gått ner till en storlek 1 i denna och då sitter den helt underbart tycker jag.
Imorgon utlovas lite bilder (egentagna) från premiären av SEX and the City.....lite kändisspanning blev det allt (dock inga MEGA-kändisar, lite besviken var jag allt).
Ha en fortsatt bra kväll!
KRAM!!

6 kommentarer:

 1. Meinen gotten!!! Du är tok HOT i den juh!! Du gjorde rätt i att gå ner en strlk. Den sitter som en smäck. Måste absolut spana in Noa noa! Det skärpet och den underkjolen är ju 2 die 4! Inte illa att ha en syster yster som är så jäkla snygg haha :D Kram hjärtat

  SvaraRadera
 2. Sanni Bus: Hahaha, TACK HJÄRTAT! Tänk att jag stod emot så länge bara för att trilla dit när jag såg den på dig ;-D Du passar ju själv klockrent i denna!! Hoppas bara kvaliten håller (den är ju så tunn)....Underkjolen är vintage och köpt på Tradera för en spottstyver, skärpet kommer från vårens kollektion, kanske finns den kvar, annars är det ju enkelt att tillverka ett eget skärp med lite band och sedan sy på lite fina tygblommor.
  KRAM!!

  SvaraRadera
 3. It looks lovely all the ways my dear!

  Was thinking of purchasing the Pale Wigwam powder in a size one, But you say IF ITS On The large size, I buy a 0 Instead!

  Your outfits are always soo pretty! Love's Coming to village Have a look!

  Mxx

  SvaraRadera
 4. Nu längtar jag ännu mer efter min som är på väg från Ajabaja........
  Jättefin på dig! Tack för tipset om Saraklänningen under. Den är väldigt användbar till mycket. Tack Eva-Lena för det tipset!
  Du får söka som Odd Molly modell.......
  Kram

  SvaraRadera
 5. Så fin du var i den. Jag blev nyfiken på skärpet. Hur har du gjort?
  Kram

  SvaraRadera
 6. oh vad du är fin i den! Perfekta combos! Tack för inspirationen! Kramar

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER