söndag 23 maj 2010

ODD MOLLY FROSSA: VARIATION AV LIVINGLOVING I ROUGE

Det var som sagt ett tag sedan jag var inspirerad att använda mina Odd Mollysar, har liksom tröttnat på hysterin, på hetsen som det ibland blivit (och som jag själv bidrar till genom denna blogg) och helt enkelt inte kännt för så mycket Odd Molly plagg. Det är också en förklaring till garderobsrensningen. Det känns HELT orimligt att ha så mycket pengar bara hängandes i garderoben som bara hänger där praktiskt taget oanvänt. NE, nu ska bara det som används och som verkligen är älskade plagg få stanna här, allt annat ska bort även sånt man köpt för att det kan ju vara bra att ha..., det är så vackert...., det är så ovanligt och ett samlarexemplar....ja, ni vet alla de ursäkter man själv hittar på i sin hjärna för att ursäkta dumma, oplanerade spontaninköp.
Crysalis Wrap i rouge, Livingloving i rouge OCH spoiler skirt i rouge. Odd Molly från topp till tå....ja nästa. Ni ska se de fina tofflarna jag har på mig och som matchar paljetterna på klänningen perfekt!

Här har jag på mig de otroligt bekväma och snygga tofflor/sandaler från Tessa & Mimmi Clogs. Dessa i silver med lagom hög klack är helt ljuvliga! Så nöjd med detta köp, prisvärda är de också, tror jag gav ca 700 kronor för dessa. Betydligare snällare mot plånboken än de vackra Swedish Hasbeens.

Så här fint ser helheten ut.Nu till en annan variation/kombo där livingloving spelar huvudrollen.

Här tillsammans med Lovely Knit i rouge.


Vet att inte alla var förtjusta i paljetterna och pärlarbetet men för mig var detta MITT I PRICK! Gillar att den är en underklänning/klänning som skricker ut GLAMOUR! Detta plagg, dvs Livingloving klänningen är ett min makens absoluta favoritplagg (har denna i den ljusblåa varianten också), han får en viss glimt i ögat när jag tar på denna och ger mig alltid komplimanger.....vilket INTE hör till vardagligheterna.
Hoppas ni får en fortsatt fin söndag!
KRAM!!


4 kommentarer:

 1. Jättesnyggt! Är så sugen själv på Livingloving i ljusblått men denna kombination med rött var superfin!=)

  Kram
  Adela

  SvaraRadera
 2. Vad fina kombinationer! hade aldrig tänkt den ihop med wrappen, men det var en ljuuuvlig kombination! Men duuuu om han inte ger dig komplimanger så är han antingen blind eller så har han slutat se vad han har framför näsan... Du är otroligt vacker och hade jag varit honom hade jag stolt visat upp dig för världen och behandlat dig som den prinsessa du är :D KRam snygging

  SvaraRadera
 3. Det är nog bra att rannsaka sig själv emellanåt! Ibland kan det ju bli lite för mycket av det goda. Har tänkt på det när man läser en del bloggar.
  Fina kombinationer du visar! Kram

  SvaraRadera
 4. Tack snälla Adela och Annelie!!

  Sanni Bus: DU ÄR FÖR GO!!! Tack sötnos!!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER