måndag 24 maj 2010

SÖNDAGENS LEASURE ODD MOLLY/PROVRUMMET OUTFIT

Idag bjuder jag faktiskt på gårdagens outfit. Har inte hunnit ta några bilder idag, morgonen startade redan kl. 04.35 när maken skulle upp för att hinna med ett flyg. Är helt slut i hjärnan idag. Behöver semester redan men jag har låååång tid kvar innan det är semester för min del.....

Gillar denna kombo. Tintarella Blusen från en av OM's bästa kollektioner genom tiderna "Burn Bay Burn", när de fortfarande hade glimten i ögat. Denna tillsammans med vackra jeanskjolen från PROVRUMMET är klockrena ihop. Under har jag Odd Mollys bomullsbloomers i Chalk, känner mig inte lika naken med dessa under...

Odd Molly Bloomers i chalk från fjolårets sommarkollektion.

Till detta Tessa & Mimmi Clogs i silver som jag bara älskar!

Får se om jag hinner ta bilder på dagens Odd Molly outfit senare idag. Har FoL i White, Hunky Dory kofta och trekvartsbyxor. Lagom fint men ledigt på jobbet idag.
Ha en bra början på veckan!
KRAM!!

2 kommentarer:

  1. Supernsnygg outfit!
    Jag har funderat ett tag på jeanskjolen från provrummet.se men nu slår jag till också efter inspiration av dig :)

    SvaraRadera
  2. Jättesnyggt! jag fick hem min kjol från provrummet förra veckan och jag är supernöjd! har kombinerat den med "mollysar" och det blir sååå bra :-) ett bra pris var det oxå :-)
    Kram!

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER