fredag 21 maj 2010

DAGENS OUTFIT - VINTAGE ZARA KAVAJ

Idag har det varit sommarväder och jag har tagit på mig en lagom fin fredagsoutfit. Har varit sjukt stressad på jobbet och haft högar av arbete framför mig. Idag tog jag fram sommarkläderna och då återupptäckte jag denna vackra kavaj. Köpte denna på Zara för ett par år sedan och är OTROLIGT glad över denna! Billig var den också.


Japp, man behöver inte alltid köpa nya plagg för att förnya sig, ibland räcker det att titta igenom sin garderob och inse att man har en massa fina plagg som man glömt bort.
Visst är den fin?
Man kan hitta små guldkorn lite här och där. Man behöver inte gå i fina dyra butiker för att hitta vackra plagg. Jag har alltid älskat att mixa, dyra med billiga plagg, desiger och vintage plagg. Det är ju det som är utmaningen och det roliga med att ha en egen stil.
Ha nu en underbar helg!!
KRAM!!

1 kommentar:

  1. How pretty!

    I've never seen anything so lovely as this in Zara in the UK! :-(

    Mxx

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER