måndag 10 maj 2010

PROVNING OCH SMAKRÅD!!

Jag har varit och provat gladiatorsandaler med klack idag. Fastnade för ett par som var både bekväma och i mitt tycke ganska snygga, är dock lite osäker...jag som är ganska klassisk av mig känner att dessa är lite för vågade för mig, vad tror ni? Smakråd efterlyses!!! Vad tycker ni? Baisse eller Hausse??
Lite Rihanna-varnig, sexiga på gränsen till lite "porriga"

Så vad tror ni??? HJÄLP!!

Sedan kommer visning/provning av den vakra wrap-koftan från Provrummet. Gillar denna skarpt! Perfekt till sommaren!! Lite genomskinnlig kvalite men helt OK, gillar passformen och volangerna!!

Valt att stänga till den med min fjärilsbrosch.

Kan varmt rekommendera denna, de andra två plaggen från Provrummet får tyvärr åka tillbaka. Sweatheart jeansklänningen satt inte alls snyggt på mig och inte heller Jojo dress. Omlottskärningen md resår var inte alls anpassad till min midja eller byst. Så är det ibland "easy come, easy go".
Ha en fortsatt bra kväll!!
KRAM!!

11 kommentarer:

 1. Ååh va snygg wrapen var på dig och vad fint det var med broschen! Var sugen på den redan innan men nu har den blivit ett nytt måste. Tråkigt att det andra inte passade men känns det inte rätt från början kommer man ju aldrig trivas i det.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Snygga skor men är de du? Känns inte riktigt som något du använder.
  Wrapen är döläcker, fin en sval sommarkväll.

  kramar

  SvaraRadera
 3. Utrolig stilige sko!

  SvaraRadera
 4. Jag tycker skorna är fina, men det är inte du. Så jag röstar nej. Kram

  SvaraRadera
 5. Måste erkänna jag kände nej direkt när jag såg skorna! Det är inte du..däremot är du jättefin i wrapen!!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Underbara skor! Tycker du ska ha dom. Var hittar man dom? För jag cvill ockå prova dom på mig.
  Kram från Angelina

  SvaraRadera
 7. Tuffa skor! Du klär i allt!

  KRAM

  SvaraRadera
 8. Hej!
  Personligen tycker jag att den här typen av sko har en tendens att bli "rörig" om man kan uttrycka sig så. Jag tycker även att sådana skor sällan är klockrena och att man kan hitta snyggare skor till de flesta outfits. Tror att det helt enkelt är mängden remmar som stör just mig, det blir litet too much. Visa dina vackra fötter i ett par enklare skor tycker jag! Må gott.

  SvaraRadera
 9. Skorna är snygga,men som du sa,lite för porriga.;)

  Hur har du gjort när du lyckats gå ner i vikt?Du är jättesnygg!

  SvaraRadera
 10. Garttis till den snygga wrap-koftan! Underbart snygg!!! Var själv på jakt, men hann inte innan den var slut... Skorna är supersnygga, men... Det måste kännas rätt direkt!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER