onsdag 12 maj 2010

JADE JAGGER FOR INDISKA - PROVNING & DAGENS OUTFIT


Jag kunde inte hålla mig borta från detta samarbete. Har ju älskat den gråa klänningen sen jag såg den första gången. Helt ljuvligt arbetade detaljer....såg det ut som. Jackan var också en given favorit.

Mycket finare på i verkligheten!! Detta är en storlek M som provas, så den är ganska smal i passformen (upptil vid bysten/midjan). PRIS: 995 kronor!!


Perfekt längd, ner till halva vadden på mig som är ca 172 cm lång.

Så vackra detaljer!!

Villka vackra broderier!!

Till och med snygg i ryggen!!

Jackan även den provad i st M, liten i storlek men inte helt perfekt passform till mig. PRIS: 595 KRONOR

Superfin men inget jag skulle vilja handla.

Å så dagens, lediga outfit!! Japp, slitna jeans på jobbet!! I AM WILD AN CRAZY TODAY ;-D
Jeans GAP, Top som håller in magen (TWILFIT) och kavaj Hunky Dory.
Jag har fått frågor kring hur jag lyckats gå ner i vikt så pass mycket som jag gjort på sista tiden men jag har tyvärr inga bra tips. Jag har helt enkelt tokstressat så mycket att jag helt enkelt inte hunnit äta särskilt mycket eller ofta, till slut anpassar sig magen efter detta.
Ha nu alla en trevlig ledighet!!
KRAM!!

14 kommentarer:

 1. Ja du var ju ca 10000 ggr snyggare i dem än mig :D Men du! Top från twilfit som håller in magen?? Berätta mer!! :D

  Kram

  SvaraRadera
 2. Hej Sötis!!
  Toppen, finns som linne och som topp heter Flexees och jag vet att även Pinglan är en varm anhängare av dessa. MYCKET bra under tajta plagg och till lågt skurna jeans där annars magen riskerar att bulsa ut.
  KRAM!!!!

  SvaraRadera
 3. wow den var ju som klippt och skuren för DIG! Jag var nere om och kollade och föll mest för kuddarna och kopparna. Men så kunde man inte diska kopparna i maskin och då föll dom bort... Blev det köp eller? Kramar

  SvaraRadera
 4. Jag tyckte det kändes som "Jade Jagger Goes Odd Molly". Långklänningen är väldigt lik 4 Continents, den lilla jackan påminner om Tea Jacket, scarfen (som jag f ö köpre) är väldigt lik Odd Mollys.
  Hitta något eget, tänkte jag, liksom.

  Du är iallafall oerhört fin i kläderna!

  SvaraRadera
 5. Den grå klänningen sitter verkligen toppenfint på dig. kram

  SvaraRadera
 6. Nu kikar jag in igen. Har funderat på den där toppen du har under västen. Finns den alltså hos Twilfit och funkar den bra?
  Är i behov av lite snygga bastoppar och ringningen på denna såg ut som jag vill att de ska göra.
  Kram igen!

  SvaraRadera
 7. Nej men nu ser jag att den första kommentaren jag skrev inte har kommit med, jag kanske inte fick till rätt verifireingsbokstäver, händer ibland. Det jag skrev då var iallafall att klänningen var tokfin på dig och att det var den jag varit lite sugen på.

  SvaraRadera
 8. Häller med NewYorker. Kopior så att man undrar hur folk har mage... Men mollyholics bekännelser vill jag läsa i fortsättningen. Du hör till de några få bloggerskor man vill följa dagligen, fastän man egentligen inte hade alls någon tid... Allt gott!

  SvaraRadera
 9. Så snygg du var i kläderna, verkligen! Påminner ju som sagt starkt om mollysar..
  Ja du har ju en bra längd för kläderna dessutom, jag har ju 5cm till att ta hänsyn åt.. Vad det gäller din sk. bantning känner jag alltför väl igen eländet när vikten bara fullkomligt rasar på en, inte såå kul faktiskt! Fast det vänder nog om sisådär 10-12år skulle jag tro, brukar det ialla fall. När livet blir mer normalt igen mm mm.
  Ha en bra o förhoppningsvis "ledig" dag!
  Kram

  SvaraRadera
 10. Pretty pretty my dear!

  BTW, have sent you an email re: the wraps!

  Hugs

  Mxx

  SvaraRadera
 11. Hej!

  Just got your email and will reply to it in a minute!

  Mxx

  SvaraRadera
 12. Hoppas du förstår mig rätt vad jag menar..? Lät visst lite konstigt det jag skrev..
  KRAM

  SvaraRadera
 13. Vad snygg klänningen är på dig!

  Jag provade bara jackan och kom hem med den svarta. Jag gillar den skarpt.

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER