lördag 22 maj 2010

KVÄLLENS ODD MOLLY - X-STITCH DRESS


Här kommer bilder på x-stitchen jag haft på mig idag. Måste ha varit en tokig syn. En 40-årig tant iklädd snygga, svindyra kläder och så går hon omkring och KLIPPER GRÄSET!!! Måste ha trott jag var tokig!

Älskar färgen på denna! Såg den hos A-K första gången och föll som en fura. Letade på Tradera tills jag fick den!


Har ni sett vilka underbara knappar det är på denna underklänning.....en massa 40-tals pinuppor! Helt ljuvliga. Köpt för ett tag sedan på Ellos (tror det är Abecita) och är så glad över denna underklänning!

Hoppas ni har haft en lika fin dag som jag!! Har legat och solat på balkongen, lekt med barnen, grillat, klippt gräset och bara njutit av att vara.
KRAM!!


7 kommentarer:

 1. HEj gumman. hahahah går du runt och klipper gräset i den outfiten?? Du är för härlig :D Ja den är TOKFIN! den x-stitchen. har den underklänningen också och jag älskar den! Dock har jag inte haft den på på evigheter, men det får jag banne mig ändra på nu! Kram hjärtat

  SvaraRadera
 2. Du klär superbra i den färgen på X-stitchen :-)
  Tur att jag köpte en så att du fick upp ögonen för den :-)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Det måste varit en underbar syn!!! Ursnygg färg, passar ju perfekt till dina färger. Abecita-underklänningen har jag också fast i nougat och den passar perfekt under min marinblå x-stitch!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Jättesnygg outfit! Var kan man hitta den där underklänningen? Den var superfin.

  SvaraRadera
 5. Den är jättefin i den färgställningen. Du lär lätt ha varit snyggaste gräsklipperskan på området.

  kram

  SvaraRadera
 6. Håller med dig, snyggaste färgen på x-stitch. Blev så glad när jag fick tag på den och hade den faktiskt på mig senast i veckan.

  Hittade underklänningen/nattlinnet på Ellos men det fanns bara kvar i stl 36 så om nån är hugad kan det köpas för 50% rea.
  Kram

  SvaraRadera
 7. Snyggaste trädgårdsmästaren jag har sett!!

  Otroligt fin i färgerna.

  rek verkligen svarta Calou skorna, väldigt sköna och passar till allt.

  kramar

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER