lördag 22 maj 2010

ODD MOLLY & MINA UK OUTFIT

Idag har jag på morgonen valt att mixa två romantiska plagg. Odd Molly kofta och Mina UK klänning. Under har jag som vanligt min underklänning från TiMo.

Klänningen från Mina UK liknar väldigt mycket Fields of Lace linnet från Odd Molly, fast jag tycker denna är något längre och har en underbar passform.


Vacker spets när det är som bäst!!


Perfekt klädsel en varm dag som denna. Mina UK klänningen har en inbyggd underklänning som gör att den inte blir för avslöjande men jag gillar att förlänga denna med TiMo underklänningen. Idag lovar jag lite mer Odd Molly-outfits. Har varit lite less på mina Odd Mollysar ett tag men idag har lite av lusten kommit tillbaka och vi ska ha lite grillkväll här hemma, då passar det perfekt med Odd Mollysar.
Ha en underbar lördag!!
KRAM!!

1 kommentar:

  1. Mina UK-klänningen ser ljuvlig ut, väldigt fin. Hmm lockande måste jag erkänna.
    Ha en mysig grillkväll! KRAM

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER