torsdag 6 maj 2010

DAGENS ODD MOLLY OUTFIT - TEA JACKET

Den här lilla skönheten har jag haft ett tag hängandes i garderoben och bara njutit av att titta på den och alla dess detaljer. Den är verkligen ett litet konstverk. Köpte den via söta AMY på FITTS & COMPANY. Den är stor/rymlig i storleken och min är i storlek 1. Jag tycker den är aningen formlös men vet att jag relativt enkelt kan åtgärda antingen genom att sy in band på sidan som man kan knyta till bak som med min Pow Jacket eller helt enkelt använda ett skärp i midjan som på bilderna.
Kjolen från H&M är otroligt snyggt gjord, ÄLSKAR denna. Otroligt välarbetad och otroligt snygg passform. Blusen kommer från Munthe plus Simonsen.Känns lite 40-tal (Mad Men-aktig) och jag älskar när man får fram en kvinnlig timglasform med hjälp av vackra kläder.

Här utan det vackra skärpet från Noa Noa.

Också superfin, men känns lite för oformlig då.


Ha en fortsatt fin kväll!!
KRAM!!

9 kommentarer:

 1. Vad snygg du är!
  Jag fick ju hem min i lite powder nu i veckan! Vilket fantastiskt konstverk :-)
  KRAM

  SvaraRadera
 2. så underbart snyggt! Du ser ut som en filmstjärna!! När jag ska ha skärp ser det helt galet ut!

  Kramar

  SvaraRadera
 3. HEJ!
  Mycket , mycket snyggt!

  MVH
  Maria

  SvaraRadera
 4. Fantastiskt snyggt! Kjolen, är den inköpt nyligen på H&M? Är det mening med att leta?
  Hälsningar
  Anna

  SvaraRadera
 5. Hej Anna,
  Kjolen är inköpt för ca 2-3 månader sedan så tyvärr är den troligtvis inte kvar. Men visst är den snygg? Tack för din kommentar!
  Kram!!

  SvaraRadera
 6. Supersnyggt! Lite filmstjärna över det hela.

  kram

  SvaraRadera
 7. Du är ju verkligen en person som tycker om att framhäva midjan/formerna, så på dig är det fint! Tea-jacket är mycket snygg verkligen.

  Själv har aldrig tyckt om dessa markerade midjor,trots i princip alltid varit smal. Det du kallar oformligt tycker jag är mer enkelt o galant. Så det är roligt vi är olika o använder kläderna efter vilka personer vi är (oftast..). Kram

  SvaraRadera
 8. Hej Annelie: Det är precis som du skiver. På mig anser jag att vissa plagg och modeller gör att jag blir oformlig, har att göra med min stil och kroppsform. Samtidigt som jag tycker att lösa och lediga kläder ser så otroligt snyggt ut på andra, speciellt om man är smal för övrigt. Då kan det vara otroligt snyggt. Jag tror att alla har eller borde ha plagg som framhäver ens "bra" sidor och döljer ens mindre uppskattade sidor.
  KRAM!!

  SvaraRadera
 9. Du är en fantastiskt vacker kvinna! Å du passar vekligen med "din stil" som du har!
  Alltid roligt att titta in hos dig för att se dina inspirationsbilder.

  Många gånger som jag kan känna mig "hopplös tråkig" men jag är nog mer bekväm av mig helt enkelt! En del plagg jag som tex Pow kjolen o jackan har jag aldrig använt fast dom är så fina. Min älskade make vill ABSOLUT inte jag ska sälja dom, så där hänger dom vackert..
  KRAM

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER