fredag 28 maj 2010

PROVNING AV ODD MOLLY "REA-PLAGG"

Tänkte bjuda på några fina bilder av plagg som just nu reas hos bland annat FOLK (FOLK MALMÖ) med 25%. Up-to-issm dress har ju länge varit en favorit, men prislappen har ju inte direkt lockat. Provade denna i Indigo och Chalk. Har provat storlek 1 i denna och den är liten i bysten men annars vidd i modellen. En st 2 hade kanske varit aningen bättre men nu är den slut i den storlek hos Folk så därför bestämde jag mig för att prova st 1 och se hur den satt på då.
Fantastik vacker på men....

VÄLDIGT urringad i ryggen, vilket är en nackdel då denna kräver en underklänning och då kommer den att synas rejält i ryggen....inte så snyggt.

Men visst är det ett konstverk annars.

Sedan kunde jag inte låta bli att prova min nya favorit......

WigWam dress i Dark Pink.....Sååååååå fin....I am in love.... också här i storlek 1.
Japp, det var allt för mig. Ha nu en underbar helg och shoppa inte för mycket ;-D
KRAM!!

4 kommentarer:

 1. Så fin du är! Två av mina favoriter du provar! Synd att klänningen är så dyr;)

  kram
  Adela

  SvaraRadera
 2. Jag beställde precis en Wigwam i dark pink :-) Var den rymlig eller liten i storleken? Jag chansade på min vanliga storlek och håller tummarna att den passar :-)

  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 3. Hej Linaplina: Tycker den är helt normal i storleken-rymlig, beror på hur man vill ha den. Jag brukar ju ha st 2 men denna tog jag i st 1 denna gången. Min vita är ju i st 1 och tycker den sitter bäst i den mindre storleken, men jag kunde definitivt haft den i st 2 också. Din vanliga storlke lär bli bra!

  SvaraRadera
 4. Hej, båda dessa klänningar är sååå fina. Gillar Wigman i vitt också!

  Maria
  huset

  https://www.huset-shop.com

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER