onsdag 19 maj 2010

MYSIG KVÄLL, MED MYCKET SNACK!!

UNDERBARA SANNI BUS och jag hade en underbart trevlig kväll! Vi var runt i en massa butiker men vi pratade så mycket så någon shopping hann vi inte fokusera på. Sällskapet var ju det viktiga! Det är inte ofta jag klickar sådär direkt med någon men med söta och smarta Sanni Bus klickar vi direkt. Vi förstår varandra och tycker VÄLDIGT lika om saker och ting. HELT UNDERBART! Önskar jag kunde adoptera henne som syster......

Jag var tvungen att visa henne en av mina favoritbutiker i City, By Malene Birgers nya Flagship-store!! En helt ljuvlig butik med fantastiskt danskt mode när det är som bäst. Här var det nära till köp men vi lyckades hålla i plånboken.

Efter att ha strosat på stan och när alla butikerna stängt tog vi oss till trevliga Vapiano. Här ser ni söta Sanni Bus och hennes underbart goda pasta. De kan konsten att göra god mat som ser aptitlig och nyttig ut på Vapiano! Men visst är hon fin! Nära att jag föll för frestelsen att inhandla en WigWam när jag såg hur fin hon var i sin......ska inte handla, ska inte handla, ska inte handla.....

Så här såg min nyttiga pizza ut! Jaja, ett glas vin lyckades jag festa till det med....MITT I VECKAN. Ja, ibland för man lyxa till det!!
Ska se om jag hinner med dagens outfit lite senare idag. Ne, ingen Odd Molly idag...by Malene Birger och GAP däremot (och lite MANGO).
Ha en fortsatt fin dag!!
KRAM!!

4 kommentarer:

  1. Jag ser minsann att två av mina favvo-bruttor hade en helt underbar dag!:)Lyckliga ni!
    Stor kram!

    SvaraRadera
  2. Men sööötaste underbaraste du! Så gullig du är! Men jag håller med dig rakt av. Hade gärna haft dig som min syster. Hade varit världens stoltaste syster yster då kan jag säga! Kram på dig underbaring och återigen tack för en underbar kväll! Kram

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER