söndag 30 maj 2010

MORSDAG OCH DAGENS OUTFIT!!

Idag blev man gratulerad i sängen, kramad, pussad och fick dessutom frukost och presenter. Underbart med två små prinsessor som älskar en villkorslöst, som älskar en precis som man är, utan all smink och alla fina kläder. De älskar mig för att jag är deras mamma, deras trygghet och den som älskar dem villkorslöst tillbaka. I deras ögon är jag vacker precis som jag är. Större kärlek än detta finns inte. Den romantiska kärleken mellan ens partner kan svalna och till och med helt försvinna men aldrig kärleken till ens barn, den är evig. Jag skulle offra mig för dem utan att ens blinka. Är så tacksam för att jag fick chansen bli gravid och födda mina två små underverk, borde ha fått barn tidigare bara, ångrar så idag att jag inte fick barn tidigare, att jag satte karriären före under så lång tid. Att vara mamma till dessa små underverk är det största i mitt liv och det jag är mest stolt över.

Idag har jag en Day Birger omlottkofta från 2004 och min vackra Mina UK klänning med underkjol från Indiska + egendesignat halsband.

Denna kofta är verkligen förknippad med en massa nostalgi. Köpte den samma vecka som jag fått reda på att jag var gravid med mitt första barn och jag kommer ihåg att jag gick omkring i eufori och var så otroligt lycklig.

Vackra detaljer.


Här tillsammans med mitt egendesignade skärp och utan kofta.


Ha nu alla vackra kvinnor därute en underbar söndag, vare sig ni blir firade idag eller ni själva firar er egen mamma.
KRAM!!


7 kommentarer:

 1. Tack för att du skriver så fint om oss mammor. Jag fällde faktiskt en tår eftersom jag känner precis som du för mina två flickor.

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Snygg som bara den och koftan är underbar!;)

  ha en fin dag!
  Kram
  Adela

  SvaraRadera
 3. Underbart vacker idag! Säkert många som känner igen sig med dina ord..fint skrivet. Ha en riktigt skön Mors Dag! Kramar

  SvaraRadera
 4. Superfin är du idag! Verkligen så där romantiskt sval. Visst är det härligt med barn. Idag kunde jag dock sålt mina två äldsta för en maskros. Men den lilla skulel jag behållit. De har drivit mig till vansinne!!!

  SvaraRadera
 5. Underbart vacker är du idag, både till kropp och själ. Visst är det så vi älskar våra barn.

  En dag ska jag lära mig posera som du:D

  kramar

  SvaraRadera
 6. Så lycklig jag blir för din skull att du har en så fantastisk fin familj, för det är du värd! Vilket fantastiskt halsband du tillverkat, finns det möjligen något liknande tillsalu? Kramar Anna

  SvaraRadera
 7. Ja visst är det så att kärleken till de små är störst och inget annat kan naturligtvis vinna över det! Känner mig också otroligt tacksam för att få uppleva föräldraskapet för det är inget man kan ta för givet. Det är fantastiskt att se sina små barn utvecklas, växa och se saker genom deras ögon, få prata med de och höra deras ofta väldigt kloka funderingar. Underbart!
  Du är vacker som vanligt!! Halsbandet är din egen design va? Såå vackert!!
  Du jag hr glömt skriva till dig angående fjrilsringen. jag lovade ju dig att jag skulle köpa den till dig. Då jag kikade här hemma var den slut och sedan har jag tänkt skriva det flera gånger men alltid glömt det och kommit på det senare... Sorry!!
  Kram Ina

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER