måndag 24 maj 2010

ODD MOLLY WIGWAM I WHITE

Jag har stått empt denna klänning under lång tid och intalat mig själv att jag varken passar i denna eller gillar modellen. Men efter att ha sett fina SANNI BUS i sin IRL kan jag inte längre stå emot. Var tvungen att testa den idag på lunchen. Helt ljuvligt!!!! Provade den för en gång skull i storlek 1 istället för min vanliga st 2 och då satt den helt KLOCKRENT på.....Fasiken! Nu blir det till att hålla utskick och hoppas den finns på REA snart....eller kanske jag slår till ändå. Vet ju att söta ANNA på COUNTRY DREAMS har denna kvar......
Har alltid tyckt att denna är fin men nu när jag provade den i "rätt" storlek var det som en helt annan klänning på mig. Kände mig inte längre stor i denna. Den är verkligen helt sagolik i den vita varianten.
Ni som köpt denna (inte du Sanni Bus, ditt fel att jag blivit helt besatt av denna ;-) är ni nöjda med den? Trivs ni i modellen?
Ha en fortsatt bra måndag!
KRAM!!

10 kommentarer:

 1. Jag älskar modellen, den sitten så bra på mig och jag trivs i den. Jag har redan 3 Wigwams och 2 Voilées... Använder dessa lika mycket som mina FoL:n.

  Till min egen förvåning märkte jag, att jag är ingen Fonda-tjej, men visst är jag en Wigwamtjej.

  SvaraRadera
 2. Kan bara hålla med;) Den är såååååå fin!Inget att tveka på om du ska köpa en oddis till;)

  Kram
  Adela

  SvaraRadera
 3. på torsdagkväll är det rea på milk and honey (gjorde precis ett inlägg)! Den finns i alla fall där nu! kramar

  SvaraRadera
 4. Har en voile i chalk och en wigwam i grey. Älskar dem, fast jag tycker att wigwamen kanske är lite för stor i bysten. Förmodligen har de ändrat något där. Kanske skulle kan test en mindre storlek? Fast då tror jag att ärmarna blir fel.

  Men missförstå mig rätt: jag älskar dem. Särskilt wigwamen faktiskt eftersom den är lite lite längre och inte alltid kräver en underkjol/klänning.

  Jag var helt inte på den i vitt men föll som en fura för den grå..och det ångrar jag inte en sekund. Den är underbar! Och jag gillar att det inte är "guldiga" paljetter på den grå, utan silvriga.

  /Fia

  SvaraRadera
 5. Hej gumman, kul att jag kan dra ner dig i fördärvet :D Det brukar vara tvärtom ;) Tror att den vita kommer sitta som gjord för dig speciellt med dina färger och dina hota ben! Ser fram emot bilder! Kram sweetheart!

  SvaraRadera
 6. Klart du ska ha en Wigwam! Har en och älskar den! Har den vita du har på bilden är ovanför och den är verkligen helt underbar med guldpaljetterna till. Kommer vara supersnyggt med brunbrända ben och ett par snygga sandaler till ;-) /Malin

  SvaraRadera
 7. Jag väntar på min vita som jag slog till på nu i veckan då Ajabaja hade 25%........
  Tror att du kommer att passa jättebra i den :-)
  Tycker att den är lite "nättare" i modellen än voilen.
  Kram Halvan

  SvaraRadera
 8. Älskar modellen och den vita är sååå snygg!!! Du kommer inte att ångra dig! Har den både i vitt och dark pink och skulle inte vilja vara utan dem... : )

  SvaraRadera
 9. Elsker også min hvite wigwam;) Har lyst på den i alle farger men men. Har en off white fra høsten også:) Tusen takk for tips om little miss norway:)

  SvaraRadera
 10. Älskar min vita wigwam - vill dock varna för att paljetterna är väldigt känsliga om du tvättar den! Handtvättade min försiktigt i handfatet och färgen försvann på flera paljetter så att de blev genomskinliga, guldet blev svagt silvrigt och vissa blev repade. Undvik alltså att tvätta paljett/broderi delen om det går! Jag har skickat tillbaka min första och fick tag på en annan eftersom jag är så förtjust i den! :)

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER