fredag 29 mars 2013

ATT BJUDA PÅ EN FIN PÅSKRABATT HOS DAVIDA

Jag älskar cashmere, särskilt nu på våren innan värmen kommit. Davida har kommit med en hel del fina plagg inför våren som nu finns i deras butik. Jag passade på att shoppa ett favoritplagg i en ny vårfärg och lyckades också få till en fin rabattkod till ER mina fina läsare ;-) 15% rabatt får ni nu på ALLT vårnytt i butiken hos DAVIDA. Ni behövar bara skriva in "shopaholic" som rabattkod så dras 15% av från summan :-)Davidas underbara poncho i en ljusisblå färg som är perfekt nu på våren.
Pris ca 1.900 kronor.

Jag vill även passa på att önska er alla en UNDERBAR påsk och hoppas ni har det bra!
Har ingen bra uppkoppling just nu så jag hoppas kunna titta in igen när det ordnat sig.
Ha en fin påsk så länge så ses vi snart igen.
KRAM!!4 kommentarer:

 1. Så fint!
  Och vad vacker du är i håret på bilderna.
  Kramar och Glad Påsk!

  SvaraRadera
 2. Vad fin du var i tröjan och makalöst vad snyggt hår du har. Och så fint lite annorlunda så där rakt :)

  Glad påsk till dig också fina
  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 3. Älskar Davida och har ponchos därifrån. Kul. Har du Instagram? Följer dig här nu.kul med alla härliga kläder. Gillar.
  Ha det fint.

  SvaraRadera
 4. Det var jag som vann den fina tävlingen hos NOOS, jag är så glad o tacksam!
  Stort tack till dig som fick mig att vara med i tävlingen. Jag följer din blogg varje dag o uppskattar det du skriver o visar.
  Nu ska jag få "shoppa loss" på NOOS, underbart!
  Kram från överlycklig Fia.

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER