söndag 24 mars 2013

VACKRA VINTAGE ODD MOLLYSAR

Idag har dagen gått i matlagningens tecken. Det har lagats god soppa på jordärtskocka och sedan har det bakats chokladrutor....mums :-) Idag har jag även passat på att prova några gamla fina Odd Mollysar från den goda gamla tiden.


Vackra 4 Continent X-stitch från den gammal goda tiden, ett vackert plagg som jag fick jaga ett år innan jag fick tag i den via Tradera.
Den här vackra wrapen har jag glömt namnet på men den är en favorit som jag lyckades få tag i via en bloppis och som jag aldrig kommer att släppa. SÅ vacker.Under har jag ett linne från Rosemunde som matchar den fina wrapen.Hoppas även ni haft en fin helg. Nästa vecka är det påskvecka och det ska bli otroligt skönt :-)
KRAM!!9 kommentarer:

 1. Vilka fantastiskt fina plagg.
  // Tess.

  SvaraRadera
 2. Båda är så fina =) Jag undrar vilken storlek har du på den vit/bruna x-stichen?

  SvaraRadera
 3. Hej Anonym: Min vanliga storlek, dvs 2 i den.

  SvaraRadera
 4. Den där har jag också haft hemma. Helt klart den snyggaste X-stitchen som gjorts.

  Kram

  SvaraRadera
 5. Du är ju såå himla snygg:-)
  kram

  SvaraRadera
 6. Oj va fin du är i båda! Jag letar efter just denna X-stitch, hoppas att jag hittar den.

  SvaraRadera
 7. Åh vilket fantastiskt vackert fint långt hår du har tänker jag!! Så vill jag se ut! Kram

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER