lördag 16 mars 2013

NU FÅR VÅREN KOMMA - VINTAGE VÅRKOMBO

Nu i helgen varvar hela familjen ner, vi har haft en intensiv vecka och behöver samla energi. Det ska ätas gott, spelas spel, kanske blir det en promenad, lite påskinspiration ska hämtas in, lite spännande filmer ska det kikas på, etc. En lugn helg helt enkelt utan en massa planer. Jag passade på att ta fram lite vita/våriga plagg och började prova. NU vill jag att våren kommer. Älskar de vita skira plaggen som jag har på våren/sommaren.Denn ljuvliga Odd Molly klänning, Multi Anglaise ltd tunic, inhandlades för två år sedan har jag för mig och jag vet att det var en dyr historia från Odd Molly men det var värt det då den skulle användas på ett antal större tillställningar den där sommaren. Den har mest legat i garderoben det sista året men nu ska den användas. Den är bara så vacker och klassisk. Jag kan inte förmå mig att sälja den, nej, den ska användas istället. 

Under denna har jag en underklänning från By TiMo från förra året.

Ibland räcker det att kika in i den egna garderoben för att hitta inspiration inför vårens outfits.
Jag längtar efter värmen nu när ljuset och solen kommit fram.Hoppas ni får en fin helg med massor av kärlek, värme och sol :-)
Tänkte tipsa om några fina saker från Chill Norway lite senare, vi ses då.
KRAM!!


2 kommentarer:

 1. Åhh den er SÅ SMUK den fine kjole - jeg er blevet grundigt snydt 'en gang på TS - det var da jeg efterlyste netop denne smukke kjole - tænk en udefra - ikke Trendsales bruger - sendte mig mail med de fineste billeder og en pris samt konto nummer - jeg var SÅ lykkelig over at have fundet kjolen at jeg bare overførte pengene til vedkommende - DET VAR FUP - kjolen kom ALDRIG ØV
  -hvilken størrelse har du denne skønhed i?

  Ha den skønneste weekend med din familie - det lyder rigtigt hyggeligt med film - spil og god mad.

  Knus herfra
  Charlotte

  SvaraRadera
 2. Hej Charlotte,
  FY VA TRÅKIGT!! Usch och fy för sådana människor. Min är i storlek 2 och den är verkligen ett mästerverk. ÄLSKAR DEN.
  Ha själv en trevlig helg!
  KRAM!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER