söndag 17 mars 2013

FINA VÅRPLAGG FRÅN CHILL NORWAY

Jag har provat en del av de fina plaggen som kommit till NOOS från Chill Norway bland annat dessa: El Mediano Dress, Perry tunika (har tyvärr inga bra bilder på denna men det kommer) och Wax jumper.Wax Jumper har ljuvliga färger, riktigt vårigt och ledigt. Jag har storlek Medium i denna.
Ja, jag har nytvättat hår här på bilden....hade inte tid att fixa till det om jag skulle hinna fota tröjan :-)


Här har vi den perfekta sommarklänningen till stranden. Tunn, skön och enkel att ha med på resan.
Inte till jeans, ni ska tänka en snygg baddräkt eller bikini under denna ;-)Färgen är ljuvlig på denna!! Storlek 1 på den jag har, men den ska sitta ledigt så man ska ta sin normala storlek, dvs jag skulle ha valt 2 om jag skulle behålla denna.Mina favoriter är dock Milex Jumper och den vackra Bug Cardigan som jag använder varje helg.


Milex Jumper i Sand storlek MBug Cardigan, storlek M.

Nu ska det bli lite söndagsmys: tvätt, matlagning, fika, spel med Sessorna och lite arbete....
Hoppas ni har en fin söndag!
KRAM!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER