tisdag 26 mars 2013

NYA, FINA PLAGG FRÅN ODD MOLLY SS4 HOS NOOS

Var förbi NOOS i veckan och såg då att det kommit in mera vårnytt från Odd Molly, tror det är en del av SS4 leveransen.....mycket fint. Hann inte prova så många plagg på plats då tiden inte räckte till men jag fick låna med mig ett par av dessa och fin provning/visning lovas snart ;-) Kan även tipsa om att NOOS lyckats få tag i några fler av den eftersökta "What a Mesh Dress". Några bilder från NOOS ska jag dock kunna bjuda på :-) För er som är med och TÄVLAR i NOOS fina TÄVLING (HÄR) och därmed kvalificerat er för den EXTRA bonusen som innebär en rabattkod som ger er 25% på ett HELT KÖP (av allt som finns hos NOOS ;-)....så in och tävla NU!


Finaste toppen på länge, All In blouse i storlek 2 (helt normal i storlek).
LJUVLIG! Superfin och skön på.
P.S. Har inte priserna i huvudet då dessa ännu inte hunnit komma in på hemsidan än, men just denna serie är prisvärd.


Knytbandet är i satäng och gör den extra fin tycker jag. Väldigt fin detalj. Här har jag inget linne under och det ska man nog ha om man ska känna sig bekväm med denna på i sommar.Bubbly top/linne storlek 2 (normal i storlek) är från Classic-kollektionen och är en omgjord variant av den ursprungliga toppen (som jag har i mina gömmor). Denna är lite längre och helt rak nertill samt saknar den fina loggan på baksidan i nacken. Denna kan man ha utan linne under och den är superfin även om den avviker något från originalet. Ni ser klänningen som hänger i bakgrunden.....:-) Ja, den vackra omlottklänningen med volanger....denna tog jag med hem för provning i lugn och ro. Den är ganska rymlig skulle jag vilja säga och jag tog med mig en storlek 1. Ni får se bilder av denna snart :-)


Klassiska lite cotton embroidered s/l blouse i storlek 2 (ljusblågrå med vita broderier) är normal i storlek och väldigt somrig. Jag som gjort mig av med alla dessa blev faktiskt sugen på en sådan söt blus.
Otroligt somriga klänningen med superfin passform från Odd Molly drog jag på mig. Gillar färgen och modellen men jag vet inte....känns inte så Odd om man säger så. Fin men inte direkt Odd Molly i mina ögon.
Perfekt sommar/strandklänning i supertunnt med fodrat material, har för mig att priset på denna var rimlig (för att vara OM).Syns inte så väl här men den är betydligt längre baktill än framtill, väldigt diskret och snyggt.
Ni får försöka se framför er bara, bruna ben istället för mina jeans (axelbandslös BH samt fina sandaler på fötterna) :-)
Sen vill jag tipsa om två praktiska, snygga och bekväma jobbklänningar från Jascha som kostar en rimlig peng och som håller hög kvalité. Passformen på dessa är otroligt fin. Här har jag provat storlek S på modellen som heter Noemi som är normal till rymlig. Pris 1.290 kronor.


Provade även denna modell som heter Christina och som kostar samma, dvs 1.290 kronor.
Storlek S har jag på mig och denna är även den normal till något rymlig, framför allt upptill.
Fanns flera nyinkomna modeller som jag tyvärr inte hann prova.
Detta var en liten minirpovning med jag lovar återkomma med fler bilder på några av plaggen som inte hanns med. Hoppas ni gillade det.
Vi ses senare.
KRAM!!
9 kommentarer:

 1. Tack för fina provningsbilder - igen! Du provade just denna Envisage midi dress som jag har varit så intresserad om. Hur tyckte du att den var i storlek?

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Tack för din Jascha-provning, det blev en beställning som nu är på väg till mig och tack för tävlingen och rabattkoden som följde vilket gjorde min klänning betydligt billigare.
  Kram från Eva

  SvaraRadera
 3. Tack för provningen! Översta blusen kan jag verkligen tänka mig om den är rimlig i pris. Jättesöt!

  Kram

  SvaraRadera
 4. Alltid lika roligt med provning! Tack! Vet du när dessa varor kommer upp i webshoppen? Kram Linsan

  SvaraRadera
 5. Finfina provningar och kul att se.
  kramar och trevlig kväll

  SvaraRadera
 6. Toppen tävling!
  Rabattkoden på ett reaplagg blev ett riktigt kap!

  SvaraRadera
 7. Måste bara säga tuuuuusen tack för den generösa tävlingen! Beställde scarfen jag önskat mig med rabattkoden så det blev en fin påskpresent åt mig själv. STOR ELOGE till Noos som levererar dagen efter beställning.

  SvaraRadera
 8. Tack för tipset - klänningen finns nu i en garderob nära mig :)
  Massa kram!

  SvaraRadera
 9. Hej igen!
  Jag är mer än belåten med min klänning från Jascha.
  Allt gott och kramar från Eva

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER