torsdag 7 mars 2013

PROVNING AV LITE VALERIE SS 2013

Igår var jag förbi Mood-gallerian och passade på att prova lite vackra plagg från Valerie och ett av hennes vackra halsband. Ni vet väl att Valerie öppnat sin egen webshop HÄR. Så mycket vackra festkläder, väldigt bearbetade och glamorösa. Perfekt inför sommarens bröllop, dop, konfirmationer, stundentfester, studentbal, etc....sommaren är en perfekt tid att få klä upp sig och få lysa ;-) Min favoritklänning från Valerie med en massa guldpaljetter hägrar, måste bara komma på en bra tillställning där jag kan få användning för denna skönhet och så spara ihop lite till den, denna månad blir det inga fler utsvävningar för min del, har en massa annat som måste prioriteras, förre klädinköp, men något litet plagg inför födelsedagen kanske jag kan tigga till mig :-)


Ni kanske kommer ihåg denna från mina bilder tagna på Valeries visning i augusti förra året. SÅ vacker!
Jo, ser annorlunda ut på en kurvig kvinna men fortfarande är den otroligt vacker trots att jag har jeans och bälte under denna vid provningen ;-)Verkligen en klänning att synas i, inget för den diskreta kvinnan.
Priset låg på ganska rimliga 2.200 kronor har jag för mig.


Sen provade jag den fina jackan/kavajen/blusen i spets som också satt som en dröm. SÅ fin.
Pris ca 2.000 kronor (lite för dyr om man jämför med den vackra paljettklänningen.

Vacker och klassisk spetsklänning i cremevitt. 
Kommer inte ihåg prislappen men den låg omkring 2.300-2.500 kronor.
Provade även en väldigt söt och guldig kofta. 
Pris kring 2.000 kronor.

Den här blusen i siden var ett konstverk och väldigt smickrande och vacker på.
Pris ca 2.000 kronor. Har storlek 40 i de flesta plagg jag provade, även i denna.Detta halsband är bara så fint!
Pris ca 700 kronor.


Det ni ser som skymtar under blusen/spetsen kommer från Odd Mollys linne för våren Keyhole slip tank.
ÅH, så mycket fint....får fundera och sedan se vad man kan avvakta med tills REAN kommer och vilka plagg man bara MÅSTE ha ;-) Oavsett är det alltid roligt att få prova plagg man bara sett på visningar innan. Paljettklänningen och silkesblusen känns som givna plagg i min garderob, någon gång framöver.
Var det något ni föll för?
Ha en fortsatt fin dag!

KRAM!!4 kommentarer:

 1. Åh så mycket fint! Jag får in Valerie i min webshop och det ser jag verkligen fram emot, kram

  SvaraRadera
 2. Jag måste bara få säga att du är bra mycket finare och snyggare i den guldiga klänningen än vad den beniga modellen är, så det så!
  Kram A

  SvaraRadera
 3. Jag har några plagg från Valerie och ett vackert skärp och väska.
  Hon gör verkligen vackra kläder, det mesta festbetonat!
  För min del räcker det med några plagg....
  Den översta klänningen är ett konstverk....att användas vid speciella tillfällen.
  Kram Titti

  SvaraRadera
 4. Klänningen i guld var underbar och vaf fint den satt på dig!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER