onsdag 6 mars 2013

VACKRASTE PLAGGET FRÅN ODD MOLLY SS3 PROVAS HEMMA

Ett av plaggen jag provade i veckan hos NOOS och som jag inte kunnat skiljas ifrån är den underbara TRIUMPH JACKET från Odd Molly som är ett riktigt konstverk och som passar PERFEKT ihop med förra årets Foresome Skirt ;-) Här kommer lite mer bilder på denna skönhet och jag tycker helt klart att det känns bättre när det är fler som faller för frestelsen än bara jag ;-)


Som sagt, en saftig prislapp men är det bara ETT enda plagg ni ska satsa på i vår/sommar (och ni har ekonomi för det) så skulle jag välja denna kofta/jacka, alla gånger. Så otroligt mycket Odd Molly men ändå helt ny design med lite edge. Har sett att den nästan redan tagit slut i Odd Mollys egna webshop i denna färg och det finns två exemplar kvar hos Noos, en storlek 1 och en storlek 2 (eller fanns i varje fall igår) så här får man vara snabb om man vill ha den.Under har jag Dareme dress från Odd Molly (underklänning i powder) som blir perfekt under denna.
Ja, det var allt för denna gången men det kommer fler bilder på fler fina plagg som följde med hem för extra provning. Jag kommer inte kunnat behålla alla plaggen som följde med hem men prova kan man ju, eller hur ;-) Jag fyller år relativt snart och ett plagg ska jag nog önska mig av maken, får se vilket....denna ligger högt på listan men frågan är om maken tycker det är så kul att lägga alla dessa pengar på ETT enda plagg, vi får se. Hoppas ni har en bra dag!
KRAM!!


7 kommentarer:

 1. Å jag döööööör vad snyggt!! Mina drömplagg! Du är galet snygg i detta, går ju till och med att gifta sig lite coolt i:)

  Kramar
  Adela

  SvaraRadera
 2. Uhhhh!!!

  WAUWWW

  Pift pift pift

  Hvor ER det smukt :))


  Kram
  Annette

  SvaraRadera
 3. Ljuvligheternas ljuvlighet. Du är tosknygg
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Hold nu op - hvor er du S M U K

  Du ser fantastisk ud - det er VILDT smukt.

  Sikke et sæt :-)
  Tusind tak for du har tilføjet mig til blog liste :-)
  Klem
  Charlotte

  SvaraRadera
 5. Ursnygg på dig med ditt vackra hår!!! Kram Nlilla

  SvaraRadera
 6. Helt aldeles nydelig!!! Absolutt noe av det vakreste Odd Molly har gjort.
  klem

  SvaraRadera
 7. Ja, den där jackan var den enda jag ville ha, verkligen. Det finast ejag sett. Så synd att man inte har nåt bröllop inbokat för det hade jag kunnat haft den till. Men, den är HELT fantastisk! Tack ljuvliga kvinna.

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER