söndag 10 mars 2013

ODD MOLLY NÄR DET ÄR SOM BÄST - TRIUMPH JACKET

Idag har det varit en lugn och härlig dag med sol utanför fönstret och Sessorna och jag har haft en underbar helg med mycket mys och kvalitetstid. Lite besvikna är vi allt över att inte Anton Ewald med Begging vann men livet går vidare :-) Idag har jag provat den vackra Triumph jacket tillsammans med Dareme tank från Odd Molly (tror den är 1.5 år gammal) och fina Odd Molly jeans (också tidigare kollektion). Ja, denna ska jag önska mig i födelsedagspresent av maken, finare present kan jag inte önska mig när det gäller plagg och maken tycker nog jag varit snäll i år ;-) Här ser ni även den fina kameran jag köpt av Nilla, en Canon 1100D där jag köpt till ett objektiv (50mm f1.8) som ger MAKALÖSA bilder, även jämfört med min Olympus Pen E-PM1. 

Måste även bjuda på vackra Orkidébilder som jag tagit med min fina Canon.
Ni skulle se de LJUVLIGA bilderna jag tagit på Sessorna, helt underbara porträttbilder.
Hoppas ni får en underbar söndag fylld med ljus och sol. Här ska det strax fixas lite fika och ikväll ska jag se om jag hinner visa lite fler bilder från några fler vackra Odd Molly plagg som provats härhemma.
Ha en fin söndag!
KRAM!!5 kommentarer:

 1. Underbar är ordet om den koftan ja:) Tror nog du varit så snäll att det blir en toppenfin present :)

  Underbara bilder på blommorna också. Jag ska ju tydligen ha en "bra" kamera men inte sjutton tar jag bra bilder för det så tror nog fotografen också har ett finger med i spelet. Du tar jättefina kort

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 2. Koftan och outfiten är underbar! Vilka fantastiska bilder, kram

  SvaraRadera
 3. Superkul med ny kamera och bilderna är jättefina!
  Ja, alltså koftan är en dröm....och grattis i förskott kanske? :)
  kramar

  SvaraRadera
 4. Åhhhh den ef SÅ smuk - elsker allerede min og drømmer om endnu en i gammel rosa :-)

  Super cool med de rå jeans til - FLOT FLOT <3

  Smukke dig :-)

  Knus
  Charlotte

  SvaraRadera
 5. Gudars vad snygg du är!!! Den första bilden i serien är såå fin. Jag gillar verkligen den där ljuva-tuffa-söt-coola bohemstilen som du har fått till där.
  Kram Sanna

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER