söndag 17 mars 2013

CHIFFON DRESS FRÅN ODD MOLLY

Ja, jag kunde inte bestämma mig så båda chiffon-plagg från Odd Molly fick stanna. Denna vackra klänning hoppas jag ska användas flitigt under sommaren. Med bara ben, sandaler på fötterna och med den varma vinden i håret. Har jag nämnt att jag längtar efter våren och värmen :-)Lite påskfint har fått flytta in, som påskliljor :-)Vackra Chiffon dress (storlek 1) med den vacker by TiMo underklänning som inhandlades på REA förra sensommaren.

Längtar till solen och värmen. Nu måste väl ändå vintern vara slut snart....orkar inte med mer kyla och snö/is. Ljuset och solen är trevligt men kylan håller ju kvar sitt grepp om oss.
Hoppas ni har en fin söndag, strax ska det bli söndagsmiddag.
KRAM!!6 kommentarer:

 1. För mig blev det den ärmlösa varianten....passar i tropisk värme!!
  Kom inte överens med varken storlek 1 eller 2 på den med ärmar!!
  Sol och värme längtar jag också till....fy vilken lång vinter.
  Kram Titti

  SvaraRadera
 2. Jaaaa, den klänningen skriker vår och sommar. DU är sååå fin i den:)

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 3. så fin du är i den! Jag vill använda min redan nu men den är väldigt mycket sommarså jag får nog vänta lite till.:) kram Nilla

  SvaraRadera
 4. Den er SÅ SMUK til dig :-) heldigt du også fik den fine underkjole fra by Timo.

  ELSKER den kombination - glæder mig også til det bliver varmt så vi kan få de fine kjoler i brug.

  Knus
  Charlotte

  SvaraRadera
 5. Åh tror inte jag lyckades posta minkommentar, försöker men en till :) ville bara tacka för all fin inspo och fina plagg/outfits du visar upp! Kikar ofta in för inspo. ♥

  Ha en fin dag!
  kram Victoria (MATPLATSEN)

  www.femme.se/matplatsen

  SvaraRadera
 6. Hej, och tusen tack för Din fina blogg med mycket vackra bilder! Blir så inspirerad av Dina proffsiga visningar! Denna klänning, Chiffon dress, har Du möjligen tänkt sälja den? Är intresserad i så fall. Hör gärna av Dig, skulle bli mycket glad! Hälsningar Lena

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER