tisdag 19 mars 2013

EN HEL DEL FINA SAKER HOS PROVRUMMET

Det var ett tag sedan jag var inne hos Provrummet och kikade, de har ju tagit in en massa andra märken vid sidan om Suzanne Nilssons egna design och just idag fastnade jag för två plagg. Klänningen finns inte än men den ska komma in snart och dessutom komma i en hel del andra färger än just den mintgröna. Själv hade jag önskat mig en i korall eller cerise som ju är så snyggt när man fått lite färg på sommaren.


Denna snygga skinnjacka i bikermodell känns helt rätt till våren.
Fia Laku heter modellen och kommer från märket Gipsy.
Bra pris på ca 2.000 kronor.
Vad säger ni, har ni hoppat på Biker-trenden än? Själv har jag ju numera två Odd Molly koftor i just den modellen och jag måste erkänna att jag gillar det skarpt.


Även den snygga Oddie Dress gillar jag med sin kvinnliga men ändå lediga design (lite likt Gretas klänningar) och till överkomligt pris på ca 700 kronor.
Vad gillar ni för andra märken mer än Odd Molly som är mer i mellanpris/budget segmentet (förutom Zara, H&M, Lindex och KappAhl)? Det dyker upp en hel del nya märken men just schyssta mellanprismärken är inte lätt att hitta.
Hoppas ni har en fortsatt fin vecka i snökaoset....NÄR ska det sluta snöa!!!
KRAM!!


4 kommentarer:

 1. Hej.
  Jag tycker det är svårt med mellanmärken. MbyM har en del fint, samma sak med Designers Remix, men båda märkena har även mycket som jag aldrig skulle titta åt. Så det går åt mer energi att hitta det man gillar än med OM. Där är det ju snarare tvärtom, inköpen måste begränsas ;)

  Kram
  Malin

  SvaraRadera
 2. Cream/Kaffe/Culture är några favoriter och ganska mellandyra tycker jag.Jag gillar samma stil som du och det får gärna vara volanger, spetsar o romantiska plagg!!

  SvaraRadera
 3. Klänningen från Provrummet skrev jag om hos mig för någon dag sedan....lite Greta-lik.
  Jag har länge gillat Provrummet....men helst deras eget märke.
  "House of Lola" har ibland något snyggt liksom MeandI.
  Kram Titti

  SvaraRadera
 4. Jag gillar danska Nü mycket http://www.nu-woman.dk .

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER