lördag 9 mars 2013

FLER BILDER PÅ FAVORITER FRÅN ODD MOLLY SS3

Det var så mycket fint som kom till NOOS i SS3 släppet så jag var tvungen att ta hem några av plaggen för att få prova hemma i lugn och ro. Chiffon Blouse och Chiffon dress fick följa med hem för en nogrannare provning :-) Vet inte vilken som ska få stanna, vad tycker ni?


Denna är storlek 2 och normal i storlek, fin passform och den är perfekt på alla sätt.
Användbar och praktisk. Ljuvlig!Sedan har vi den vackra Chiffon dress som bara är så vacker och sommarskir. Här tog jag hem storlek 1 för att prova hemma i lugn och ro. 

Här har jag bara dragit den över mina svarta byxor men tillsammans med en vit underklänning och sommarbruna ben kommer den att bli så fin.Så vad tycker ni, om man bara skulle välja en av dessa, vilken tycker ni passar mig bäst?
Idag har jag dessutom provat en ny kamera som ska bli min nya följeslagare vid sidan om min fina Olympus PEN, men den får jag visa upp senare, det är fina Nillas gamla kamera som hon gått med på att sälja till mig, TACK RARASTE!! Som sagt denna månad måste här sparas och allt som jag skulle vilja ha får planeras och sållas, det får helt enkelt bli prioriteringar. Det kommer bli fler garderobsrensningar och mindre men väl utvalda plagg som kommer att hitta hit.
Ha nu en underbar helg!
KRAM!!


19 kommentarer:

 1. Hihi.. Jeg skjønner problemet! De er vidunderlige på deg begge to♥ Men Chiffon dress er nok min favoritt. Gå for den du tror kommer til å bli mest brukt.
  Klem og ha en god dag!

  SvaraRadera
 2. Båda är så vackra på dig! Jag själv valde Chiffon dress, för jag älskar klänningar och fast blusen är ljuvlig, passar den bäst ihop med byxor - inte kjolar, och på sommaren vill jag ha kjolar och klänningar. Klänningen är så fin i passform...

  Eller, ta båda :)

  SvaraRadera
 3. Båda är lika fina på dig. Jag har blusen, tänker att den är mer användbar året om. Men klänningen är verkligen fin. Kram Annika

  SvaraRadera
 4. De er SÅ fine begge - synes du skal beholde begge - men er enig at hvis ikke begge kan blive, skal du beholde den smukke kjole - den er FANTASTISK.

  Klem
  Charlotte

  SvaraRadera
 5. Hej! Jag tycker blusen den sitter bättre klänningen är lite för vid och oformlig.... Trevlig Helg! Hälsning Lotta

  SvaraRadera
 6. Åh, de är så fina båda. Jag skulle välja den jag troligtvis använder mest. Men svårt....
  kramar och ha en fin lördag
  <3

  SvaraRadera
 7. Båda är mycket fina dig! Svårt ge råd om vilken känner jag. Själv valde jag klänningen utan ärmar, då jag älskar de modellerna på sommaren.
  Ha en skön lördag!
  Kram,
  Annelie

  SvaraRadera
 8. Håller med övriga, du är fin i båda =) Måste man välja säger jag Klänningen! Den är ju bara såååå fin.
  Mvh Maria, Åkersberga

  SvaraRadera
 9. Du är jättefin i båda! Jag är partisk då jag valt blusen och älskar den redan! kombinerade den med den ärmlösa klänningen för att det inte skulle bli för likt! men du är jättefin i klänningen också!
  Kram

  SvaraRadera
 10. Håller dock inte med kommentaren om att blusen passar bäst till byxor. Efter att ha provat runt här hemma skulle jag säga att den passar till allt! Byxor, kjol och över en klänning!
  Kram

  SvaraRadera
 11. Jag fick tag på en storlek 1 av
  klänningen idag på Åhlens här i Stockholm. Den satt bättre än storlek 2 på mig!
  Provade även blusen. Jättefin.
  Jag väljer klänningen åt dig!
  Kram Titti

  SvaraRadera
 12. jättefin i båda! Jag har ju klänningen och tänker att det vill man ha på sommaren men en blus blir nog mer använd egentligen. Vet inte om jag hjälpte dig direkt. Kram Nilla
  ps. kul att du är nöjd med kameran!

  SvaraRadera
 13. Fy Fabian vad snygg du är! Blusen :)
  Kramar

  SvaraRadera
 14. Jag tycker chiffong dressen är oerhört klädsam till din fantastika figur! Kram Milla

  SvaraRadera
 15. Hej!
  Jag tycker båda är så underbara och klär dig perfekt men jag tycker att chiffon dressen är mer användbar.
  Jag har själv hemma en Chiffon dress och har en fråga.
  Det står kemtvätt på tvättlappen, kan man tvätta den själv i ex handtvätt eller är man tvungen att lämna in den? Kan bli dyrt med kemtvätt eftersom den är ljus och fläckar syns lätt på den.
  Hoppas att någan har förslag, Tänkte även att ringa til OM och höra.
  Ha en underbar dag
  Kram Tina

  SvaraRadera
 16. Hej Tina,
  Jag har en rosentunika sen innan i samma material, jag har kört min i silkesprogrammet i tvättmaskinen i tvättpåse, det funkar alldeles utmärkt. Sen ska man ju inte tvätta ett sånt ömtåligt och tunnt plagg alltför ofta, det sliter för mycket.
  Lycka till!

  SvaraRadera
 17. Luksus problem :-)) kender det udemærket...!
  De er super flotte til dig begge to, så den du føler dig bedste tilpas i, hvis ikke du kan beholde dem begge to... :)

  Dejlig søndag - Kram

  SvaraRadera
 18. Hej!
  Tack för hjälpen ang tvättråd.
  Skönt att det fungerar att tvätta i maskin annars kan det bli dyrt med kentvätt.
  Trevlig helg alla.
  Kram Tina

  SvaraRadera
 19. Tycker båda är jättefina på dig! Jag har själv köpt blusen eftersom jag tror att jag kommer kunna använda den oftare än klänningen. Är ju tyvärr inte så ofta i vårt land som man kan använda tunna sommarklänningar, och i min garderob står alla mina sommarklänningar på kö för att användas :-) Men oavsett vilken du väljer så är de fantastiskt vackra och passar dig perfekt!
  Ha en fin kväll :-)

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER