måndag 11 mars 2013

WHAT A MESH DRESS - LOVELY

Denna ljuvliga klänning visste jag redan från början att jag skulle ha, föll för denna direkt när jag såg en bild av denna på Karin. Denna tog slut direkt och man ska vara glad om man lyckades haffa den :-) Här provar jag den med lite accessoarer och med den vackra Triumph Jacket.What a Mesh Dress i storlek 2 (normal till lite rymlig i storlek) lyckades jag haffa hos NOOS innan den tog slut.


Här tillsammans med skärp från Noa Noa.Här tillsammans med skärp från Valerie med lite bling :-)

Här tillsammans med den vackra, vackra Triumph jacket.

I veckan hoppas jag hinna fota mer med nya kameran, det är en helt ny bildvärld som öppnat sig för mig. Är nyförälskad i den :-) Dessa bilder är tagna med min andra kamera och den är väldigt bra den med och framförallt kompakt så den kan hänga med lite överallt. Har för övrigt en intensiv vecka på jobbfronten så vi får se vad som hinns med. Hoppas ni haft en fin start på veckan.
KRAM!!9 kommentarer:

 1. Så vackert och klockren drömkombo. :)
  kramar

  SvaraRadera
 2. Så fin du är i detta! Så glad att jag fick tag i denna vackra klänning jag med. Vad kul att du gillar kameran:) Visst är det kul att fota! Tycker dock självporträtt i spegeln kan vara svårt. Kram Nilla

  SvaraRadera
 3. Wiiiii så bliver det ikke smukkere - du klæder den perfekt - WAUH

  Nøjh hvor er du smuk.....

  Knus
  Charlotte

  SvaraRadera
 4. Så rätt - lovely!
  Kramar

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Du är enastående vacker i klänningen och i de olika kombinationerna.
  Kram från Eva

  SvaraRadera
 6. Så fint, så man dör en smula ;)

  Lotta

  SvaraRadera
 7. Jag har en liten fråga som inte har något med dagens inlägg att göra :) Vet du vad som är skillnaden mellan vårens Temptation Jacket och vårens Tenfold Knit, de som finns i bomull?

  Susanna

  SvaraRadera
 8. Åh den här klänningen är verkligen lovely!!

  KRAM

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER