måndag 18 mars 2013

JUST NU LÄNGTAR JAG EFTER VÄRMEN & SOLEN

De här bilderna från vår förra Thailandsresa som vi gjorde med familjen får mig att längta ännu ner efter värme och sol. Hur mycket jag än ÄLSKAR att resa till sol och värme så finns det faktiskt INGET som slår svensk sommar när jag sitter på altanen och njuter av solen, ser Sessorna springa i trädgården, maken grillar och man bara njuter av att vara. Men idag när jag såg dessa bilder blev jag sjuk av längtan.


Saknar värmen, sanden mellan tårna, Singhan, maten, människorna och solen. Idag mer än någonsin nu med snön som kommit på nytt.


Kan inte våren komma nu.......
Hoppas ni har en bättre start på er vecka.
KRAM!!

2 kommentarer:

 1. Inte mera snö men kyla.....saknar Thailand så och vårt lilla hus.....vi återkommer i höst....
  Svensk sommar är ljuvligt....hoppas vi kan få en fin sådan.
  Kram Titti

  SvaraRadera
 2. Jag förstår att alla längtar.
  Själv fick jag ju lite värme i Mexico i februari så jag härdar ut.
  Men utan det vete sjutton...

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER