tisdag 5 mars 2013

FIN PROVNING AV ODD MOLLY SS3 HOS NOOS

Tänkte dela med mig av lite bilder från min provning hos NOOS i veckan, kan konstatera att SS3 är mitt favoritsläpp. Där fanns MÅNGA vackra plagg som väckte det gamla HA-begäret ;-)
Jag som provar är en normal storlek M (storlek 2 i OM och 38/40 i andra storlekar), längd ca 1,72 cm.
Provad de flesta plaggen i min normala storlek 2 men fick gå ner i vissa modeller till storlek 1. Provade även lite Chill Norway som kommit in till Noos.

Den klassiska Lovely Knit i en härlig vårig pastellig färg, storlek 2. Ljuvligt fin färg om ni frågar mig. LJUSLJUS rosa, MUMS. Normal i storlek. Pris ca 1.700 kronor.
Den här vackra klänningen Opaque Dress hade jag helt missat och nu när den hängde där blev jag helt tagen.....SÅ VACKER. Provade min normala storlek 2 som satt perfekt till och med lite rymlig och ledig. En dröm till klänning med underbara broderier.
Pris 2.995 kronor.
Sen kommer vi till min drömklänning, Chiffon Dress i Chalk, som jag har längtat efter denna skönhet, precis så fin som jag hoppades.
Provar den här i storlek 2 och då är den så här luftig och rymlig....lite för rymlig för min smak så jag testade sedan även storlek 1 som jag tyckte satt bättre på mig, framförallt upptill.
Pris 2.995 kronor.


Den är genomskinnlig och kräver därmed en underklänning. Här provade jag Odd Mollys nya Keyhole Slip Dress i White under som var perfekt till, dock var den betydligt längre än själva klänningen. Kostar ca 895 kronor och är väldigt användbar till sommarens skira vita klänningar.
Här ser ni hur Chiffon dress sitter i storlek 1. Samma underklänning, dvs Keyhole Slip dress, här i storlek 2 som dock blir för lång för att passa under just denna klänning.


Sedan kom turen till Chiffon Blouse i storlek 2 som satt betydligt mer figursmickrande och var perfekt i storlek 2, dvs helt normal i storlek. En dröm till blus. Även här krävs ett fint linne under. Men här har jag den bara över Keyhole slip dress.
Blusen kostar 2.495 kronor.En dröm till blus......

Så kommer vi till Hodgepodge jumper (vilket namn...) i storlek 2, helt normal i storlek. Så vacker i sin skiftande beige/vita färg. Mycket vacker och kvinnlig på.
Pris: 1.995 kronorRyggen är helt enastående på denna.


Så kommer vi till mitt drömplagg, nummer 2, TRIUMPH jacket i storlek 2......behöver jag säga det....TO DIE FOR!! Denna ligger ännu inte uppe på Noos, finns bara tre stycken av denna i storlek 1 och 2 tror jag. Maila eller ring om ni vill ha en sådan....de har tagit slut överallt, trots priset. Ska jag bara välja ETT enda plagg från våren/sommares kollektion skulle det kunna vara denna. Kommer fler bilder på denna lite längre ner :-)
Pris ca 4.995 kronor men kolla för säkerhets skull.


Ett annat MÅSTE-HA plagg har länge varit denna What a Mesh Dress som redan verkar ha tagit slut hos NOOS....men de ska försöka beställa fler ;-) Den är makalöst vacker! Storlek 2 har jag på mig och priset är bra på denna: 1.995 kronor.


Denna kräver ett linne eller underklänning men det kan jag leva med.Ljuvligt vackra HERA dress i storlek 2 är bara så vacker i sin skira modell och i mönstret på tyget.
Sitter ledigt även denna och är väldigt smickrande. Vacker skärning upptill vid halsen. Inte så mörk som på produktbilderna, faktiskt snyggare än vad jag mindes den.
Pris 2.995 kronor


 

Vacker rygg på denna.


Här provar jag den tillsammans med den fina Triumph Jacket....kombinationsmöjligheterna är oändliga ;-)
Ett annat favoritplagg som jag längtat efter sen jag såg den vid inköpsrundan hos Chill Norway är denna: Milex Jumper i sand, storlek M. ÅH, vad den är fin i passformen och kvalitén. Den har inte kommit upp än men den finns hos NOOS. Tror den ligger kring 1.500 kronor men ni får ringa eller maila Noos om ni är nyfikna på denna. Försvinner fortare än kvick så ring om ni vill ha en, perfekt även till vita eller ljusa jeans.
Sen provade jag även den fina Hera Blouse i storlek 2, även denna normal i storlek. Ljuvlig mot kroppen i finaste silke. Tror inte det är rätt bilder på denna uppe på NOOS men det är i varje fall den jag såg när jag skulle prova den. SÅÅÅ fin. ÅH, va jobbigt med så många vackra plagg.
Pris 1.495 kronor


Slutligen provad jag också den fina, fina jumpern som påminner om 9th Sweater. Denna heter Colbert Short dress men är alltså ingen klänning utan en tröja. Storlek 2 provas och den är normal i storlek.
Pris 1.595 kronor


Väldigt fin i sina detaljer.


Det var allt för denna gången. Vad tror ni följde med hem från provningen? Jo, det var ett par plagg jag bara inte kunde slita mig ifrån, gick inte ;-) Några tog jag med hem för att prova i lugn och ro....farligt dock....mycket farligt ;-)
Hoppas ni gillade provningen!
KRAM!!

12 kommentarer:

 1. Så fin du er i de smukke SS3 - jeg har selv beholdt Lovely Knit biker jacket - den er fantastisk, Chiffon dress er jeg VILD med - hvis du har lyst at kigge forbi min blog prøver jeg disse styles iøjeblikket.

  Selene slip tank er også fantastisk.

  Tak - fordi du deler - det er meget SMUKT.

  Klem
  Charlotte

  SvaraRadera
 2. Åh så mycket fint, vill ha flera av de plagg du provat! Odd Molly kan verkligen fortfarande, kram

  SvaraRadera
 3. Oh vad kul att se plaggen på dig! Du får en ju att vilja köpa allt! KRAM

  SvaraRadera
 4. Åååå så mycket fint! Underbara plagg till våren :-)
  Chiffon blouse hittade hit idag faktiskt och jag blev verkligen nöjd. Såååå fin :-) ChillNorway tröjan går jag och funderar på om jag ska slå till på faktiskt :-)

  Tack för Superfin provning
  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 5. Triumph jacket!!! Jeg dør en smule.... Håper den får flytte hit en dag:)
  klem og takk for en fin prøvning!

  SvaraRadera
 6. Å vad mycket fint, och vilken provning du ger oss, tack! Du passar dessutom fantastiskt i allt!

  Kramar

  SvaraRadera
 7. Så mycket fint!
  Triumph jacket är ju åhåhåhåhåhhhh!
  kram

  SvaraRadera
 8. Tuen Tack för ännu en fabulous provning! Jag tycker att du är galet snygg i allt! Håller med om att det finns alldeles för många finisar... :o) Kram vackra!

  SvaraRadera
 9. Många fina är det denna vår.. Stort tack för en superfin provning!! Uppskattas!
  Kram
  Annelie

  SvaraRadera
 10. Tack fina för ännu en härlig provning!
  Kramar

  SvaraRadera
 11. Malenamis mamma6 mars 2013 kl. 17:16

  TACK igen, vackra du!!

  SvaraRadera
 12. Tack tack för en ordentlig mannekängsession! Du passar verkligen i allt! Trodde inte detta släpp var min kopp te direkt med grytlappsplagg o sånt...men efter dessa bilder, hmmmm! ;)
  Kram Lotta

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER