fredag 22 mars 2013

FINA KLÄNNINGAR FRÅN GUDRUN SJÖDÉN

I veckan har jag varit iväg och provat några av Gudrun Sjödéns fina vårplagg, gillar allt färg i hennes butiker och hennes ekologiska tänk. Jag gillar att Gudrun är en stark och kreativ kvinna som alltid designat fina plagg för alla kvinnokroppar utan att bry sig om Mode-etablisemanget. Hon har alltid gått sin egen väg, sånt gillar jag ;-) Nu öppnar hon butik i USA, New York och jag håller tummarna för att hon lyckas (ni kan läsa mer om det HÄR).Dessutom var det just nu denna vecka 10% rabatt på en vara, så jag slog till och tog hem båda dessa för att prova hemma i lugn och ro.
Älskar mönstret och färgen på klänningen Balotra (som den heter), provar här storlek M (storlek S var slut redan). Pris 995 kronor.Men min favorit är denna ljuvliga sommarklänning (Aditit), jag kan se mig i sommar iklädd denna gående längs stranden :-) Storlek S på denna och pris 995 kronor.

Har bestämt mig för att prova en modell till.....vi får se imorgon.
Tänk, nu är det fredag ;-) snart HELG!!
KRAM!!
5 kommentarer:

 1. Jag tror vi har lite lika smak ibland!
  Precis dessa klänningar har jag varit nyfiken på speciellt den nedersta.....kul att se de på.....tänker på saken!
  Har även sett en fin jacka med brodyr på ryggen.
  Jag har några plagg från Gudrun.....en hel del gillar jag inte ....men hennes koncept är toppen och katalogerna alltid så fina.
  Kanske hinner jag förbi där en sväng imorgon...!?
  Trevlig helg önskar Titti

  SvaraRadera
 2. TACK snälla för fina provbilder....jag har några plagg från Gudrun Sjödén som jag älskar....(blev lite snopen när jag såg en bild på MSN sida som jag tror är du)
  Hoppas att du får en bra helg<3<3

  Änglakramar Maria

  SvaraRadera
 3. Tack för inlägget hos mig. Kul när man hittar nya favoriter bland låtar. Jag får rysningar av den, vacker text. Ha en fin helg!

  Kram

  SvaraRadera
 4. Gillar Gudrun sen länge, mönstren är underbara! Men passformen.... Hur känns den? Jag har gett upp tunikastuket tror jag. Kram Milla

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER