tisdag 12 mars 2013

LITE BUDGETTIPS FRÅN JOY & LITE KOPIEVARNING

Jag var inne på JOY idag när jag gick förbi en av deras butiker på min lunch, de hade fått in en hel del fina överdelar som jag tänkte tipsa er om. Provade en del plagg och tog bilder så jag kunde tipsa. Tyvärr är en del plagg rena kopior av Odd Molly, by TiMo och Oleana där prislappen blir ca 1/3 av vad orginalet kostar. Visar upp dem trots att jag egentligen tycker det är lite tveksamt för jag är medveten om att alla har inte råd att lägga en förmögenhet på originalen men gillar liknande modeller till en rimligare prislapp ;-) Förs ut en bild på min vackra Odd Molly Lovely knit biker jacket (ORGINAL:-) som jag hade på jobbet idag, trivs så bra i denna.
Storlek 2.


Tyvärr är bilderna tagna i en provhytt med skitig spegel och med min enkla kompaktkamera men jag tror ni får en hyfsad känsla för plaggen trots det.


Här en tunn och finstickad långkofta som var otroligt snygg och smickrande i modellen. Färg: marinblå,
storlek M och pris ca 700 kronor. Fint spetsband att knyta om midjan som var fastsatta väldigt snyggt i ryggen.

Väldigt sött Oleana kopia till kofta som kostade ca 700 kronor och var i bomull. Superfin och skön på.
Provade den i storlek M som jag tyckte satt bra.
Provad denna även i den ljusa/beiga färgen som också var superfin, kan tänka mig att den blir underbar till sommarens ljusa byxor och jeans.

Denna modell kanske ni känner igen? Tycker den är VÄLDIGT lik Pointers long cardigan från Odd Molly, eller vad säger ni? Denna satt väldigt bra, snygg färg och provades i storlek M. 
Pris ca 700-800 kronor (kommer tyvärr inte riktigt ihåg).
Denna söta kofta i vitt, gillade jag men just nu har jag inget behov av den....men den var fin.
Storlek M och priset var 600 kronor har jag för mig.

Denna är samma fina kofta som den mörkblåa jag visade först av alla plaggen, ännu finare i denna ljusbeiga färg. Väldigt söt.....
Pris 700 kronor.

Å så till slut en liten by TiMo kopia av deras tunika som de hade förra året och som jag själv köpte men som tyvärr var för stor så den såldes. Denna söta blus kostade ca 600 kronor och var tillverkad i viskos (istället för siden) här fick jag gå ner till storlek S för att den skulle sitta fint.


Så vad säger ni, visst gillar ni även budgettips även om det var lite kopievarning på dessa ;-)
Har svärmor på besök vilket innebär att bloggtiden blir lite mer begränsad så vi får se om jag hinner kika in imorgon. Ha en trevlig kväll!
KRAM!!7 kommentarer:

 1. Härligt med lite budgettips! Håller med om kopievarningen, men för mig är det ingen big deal. Nyfiken på vad du valde vad gäller Odd Mollys chiffon klänning eller blus? Eller fick båda stanna kvar? Väntar fortfarande på min blus som dimper ner här vilken dag som helst nu :-)
  Ha en fin kväll!

  SvaraRadera
 2. Vilket vackert hår du har!
  Kram Halvan

  SvaraRadera
 3. Jag tycker den översta är snyggast!! som jag också har.
  Gillar budgettips....men det är lite trist när det blir så uppenbart lika orginalet!
  Kram Titti

  SvaraRadera
 4. Knepig affärside att knycka ideer hela tiden men tydligen funkar det... Flera fina plagg visar du! Kram

  SvaraRadera
 5. Intressant. Just kvaliteten och passformen är ju viktig också, tycker inte vissa plagg lever upp till det och då går de bort för mig. Men den översta koftan såg väldigt lik ut, ska nog kika närmare på den:) kram Nilla

  SvaraRadera
 6. Jag tycker det är jättebra att du visar billigare så kallade "kopior". Vi är nog många som följer din blogg, men som tyvärr inte har en enorm plånbok :). Själv ska jag springa till JOY och införskaffa den rosa och den vita koftan med volang. Tjoho!!!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Gillar verkligen koftorna med den lilla volangen nertill.

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER