söndag 3 mars 2013

DAGENS - VACKER KLÄNNING FRÅN NOA NOA

För ett tag sedan såg jag denna fina klänning hos NORDLJUS och den fastnade på näthinnan, nu för ett tag sedan slog jag äntligen till och den är UNDERBAR, vacker och praktisk. Den är elegant och romantisk på samma gång. Nu tycker jag att den är helt normal i storlek (min är storlek M) och inte alls liten som det stod ett tag hos Nordljus. Jag provar den med bara ben men den är jättefin även med t ex Odd Molly Ladylike leggings under och ett par svarta ballerinaskor. Så ser jag kombon framför mig i vår.
Nu är jag tillbaka, det har varit en intensiv tid och jag och familjen behövde få lite kvalitetstid ihop, vi har varit lediga och umgåtts. Jag kommer inte att gå in på vad vi gjort mer än att det var välbehövligt. Av den anledning har jag förberett och tidsinställt några inlägg den senaste tiden och helt enkelt varit med min familj, det har behövts och det har varit väldigt skönt.

Det vackra skärpet är från Noa Noa även det.Hur har ni det idag? Här är det sol och det känns som om våren äntligen är på väg....UNDERBART!
Imorgon blir det stor provning hos NOOS som fått in MASSOR av Odd Molly SS3 så håll utkik om ni är nyfikna ;-)
Vi ses då och ha nu en underbar söndag!
KRAM!!


3 kommentarer:

 1. Ibland måste man stanna upp....livet springer förbi så fort.
  Jag har senaste tiden lagt mycket tid på att "röja upp" i hemmet.....det känns skönt att göra sig av med sådant som inte används. Skänka bort, kasta bort etc.
  Ser fram emot provningen....Noos är min favorit webshop! fick i fredags hem underbara chiffon dress rekordsnabbt, beställd torsdag.
  Kram Titti

  SvaraRadera
 2. Elegant klänning utan att bli för "snällmesigt" som en del Noa Noa blir ( om du förstår vad jag menar). Känner själv att jag dras mer o mer ifrån det som blir för romantiskt, isf väger jag upp det med ett tuffare plagg. Kul med Noosprovning, ja tack!
  Ta hand om dig o de dina nu!
  Kram Lotta P

  SvaraRadera
 3. Ser fram emot provningen!
  Roligt att se kläderna på en riktig modell :)
  Kram
  Elisabeth

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER