torsdag 28 januari 2010

Dagens ANDRA Outfit - Lollys Laundry, Branting,...och en dold Odd Molly

Ja, jag vet mycket icke-odd molly plagg idag....men jag kan villigt erkänna att det är ganska skönt att ta en Odd Molly paus ibland och få tillbaks längtan efter ens vackra Odd Molly plagg. Imorgon ska jag in till kontoret tidigt och kommer troligtvis inte hem förrän sent....får se hur mycket bloggande jag kommer att hinna med. I helgen blir det dock en del Odd Mollysar skulle jag tro, vi ska på en stor 40 års fest så det ska bli kul att klura ut vad jag ska ha på mig då....


Denna blus får mig alltid på gott humör! Känner mig alltid vacker i denna. Blus Lollys Laundry, väst Branting, byxor Branting och slutligen linnet som skymtar under....Odd Mollys Cupcake Tankette.


Så fina detaljer, vet att jag haft denna på bloggen tidigare....men det är för att det är en storfavorit!


Branting västen är perfekt till denna blus, tycker jag.


Här tillsammans med min senaste Bellarina Scarf.

OK! Jag kommer definitivt INTE att sluta använda Odd Mollysar bara för att de blir alltmer kommersiella, så länge jag får samma "måste ha" känsla när jag provar dessa på. Jag har älskat Odd Molly ett tag nu och den förälskelsen håller i sig trots ibland en viss mättnad.

Ha det gott!
Vi ses imorgon.

3 kommentarer:

 1. Jag har inga branting i min garderob och blir bara mer och mer sugen ju mer jag ser dem. Denna outfiten var ju jättesöt.
  Kram på dig

  SvaraRadera
 2. Snygg du är (igen)
  Älskar den västen från branting som jag stod och höll i men aldrig köpte:-(
  Kram

  SvaraRadera
 3. Kanonfin outfit! Jag tycker det är skitbra att du visar upp lite andra kläder än Odd Molly. Då kan man få tips om andra märken och får se vilka snygga kläder de har. Visseligen är allting snyggt på dig:) Branting har mycket fina kläder men jag hittar inte så många webb butiker som säljer märket, det är synd tycker jag som bor uppe i norrland där man är beroende av webb butiker om man ska hitta något snyggt.

  Kram

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER