fredag 29 januari 2010

MINA ODD MOLLY GULDKLIMPAR....DESSA SKA BLI MINA!

Här kommer ännu en lista på några få av Odd Mollys underbara plagg från vårens kollektion som bara SKA hamna i min garderob:


#248 LivingLoving Dress


#197 Tea Dress


#260 Arouet Blouse#262 Bronte Blouse
#188 Blues Skirt Denim#318 Saloon Strap Dress#331 Annie Oakley Dress
Dessa (utom kanske Annie Oakley) kommer att hamna i min garderob. Tyvärr har jag hört att #331 Annie Oakley tunikan/klänningen kommer att ligga kring 3.000 kronor vilket känns aningen magstarkt för denna skönhet.

ÅÅÅH, va jag längtar efter att dessa ska komma in i butik....OCH ATT DET SKA SLUTA SNÖA OCH VARA -20 GRADER.....TRÖTT PÅ VINTERN OCH KYLAN!

Ha en bra dag idag! Snart är det fredagsmys......


5 kommentarer:

 1. Ja ju mer man tittar på kläderna ju mer vill man att det ska bli varmt och soligt :-) tack för din kommentar och ja det gick vägen ;-)
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Asch, 3 lakan är väl inget för den där lilla juvelen! ;-) *ironi*
  Ska jag bara ha ett endaste plagg pga priset på mollysarna så blir det där iaf. Jag gråter nästan när jag ser den! Du såg väl när jag bloggade om den förut? Jag var så tagen när jag hade hittat den. Hur kan man bli så över ett plagg? *känner mig knäpp*
  :-)

  Mendu, den översta godbiten, vet du om det är nåt isytt i bystdelen? JAg tycker det är tvetydigt huruvida det finns nåt där eller om det bara är spets. Det skulle kunna vara en bh-top modellen har på sig tycker jag. Vet du?
  KRAM

  SvaraRadera
 3. Jag gillar ANNIE OAKLEYN skarpt.

  Tea dress är också fin, men den om något känns överdyr....

  SvaraRadera
 4. Jeg har preordrat saloon Strap dress, dark rød og denimskjortan.
  Tror ikke at det blir med Mollysar for min del...det kommer så mye annet fint til sommaren og jeg hinner ikke å bruke så mye klær.
  Det er veldig sunt å ha venner som ikke forstår OM-hysterin i huvudtaget, synes at de fleste OM-klær er ikke fine eller at dom ikke ha bra nok kvalite i forhold til priset,
  Når man leser OM-blogger blir man fort litt blind og tror at OM er den eneste som gjelder:)
  Du har et fantastisk smak!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER