fredag 15 januari 2010

Vackra Odd Molly Plagg - Palette Wrap Tunika

Här kommer en favorit bland mina Odd Molly plagg, Palette Wrap tunika. Så mnga komplimanger jag fått för denna! Dessutom var denna prisvärd när det begav sig. Här tillsammans med en vacker klänning som endast kostade 400 kronor och är inköpt för ett par år sedan!


Fina detaljer och Mycket Spets!! Precis som jag gillar det!


Somrigt, jag vet men jag känner att jag behövde det ;D


Ha en fortsatt bra dag, snart är det fredagsmys!!
Som jag längtar till helgen!!
KRAM!

9 kommentarer:

 1. ja, denna är såå fin. Passar dig så jätte bra.
  Jag har en med o känner mig alltid så fin i den.

  Kramar!

  SvaraRadera
 2. Hur är den i stl? Om jag har 1 på silkeswrapen, ska jag ha 1 i denna också el är den trång i ärmarna?

  SvaraRadera
 3. Ja, den är ljuvlig. Jag har tunikan i samma tyg, men skulle gärna ha en wrap också. Men då skulle det vara den vinröda så den blev lite annorlunda mot tunikan. Kram!

  SvaraRadera
 4. Underbar!

  Vet du, jag skulle behöva din hjälp. Du äger ju en 4 continent x-stitch i vitt med bruna broderier. (Ett antal inlägg bakåt) från Burn Baby Burn kollektionen. Jag har hittat en till salu men jag är lite fundersam ang. äktheten. Vad är det för knytband i din? Och hur ser odd molly labeln ut nere i kanten? Skulle vara oerhört tacksam om du kunde maila mig. Gärna om du kunde ta bilder också....

  Tack!!

  SvaraRadera
 5. Ursäkta, glömde min mailadress:
  fiasdesign@live.se
  /Fia

  SvaraRadera
 6. Jag har just hittat ännu en Odd Molly blogg som är fantastisk. Kolla in den här: http://oddmollylovesyou.blogg.se/

  SvaraRadera
 7. Den tunika bodde jag i sommaren -8 då jag var höggravid med min yngsta dotter. Kände mig alltid så fin i den och bra med plats för magen!

  Trevlig helg!
  KRAMAR

  SvaraRadera
 8. Tunikan är jättefin och med klänningen under ser det suveränt ut :-)
  Ha en fin Lördag!
  Kram!

  SvaraRadera
 9. Underbar kombination. Sitter som ett smäck på dig!
  Kram

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER