tisdag 5 januari 2010

UNDERBARA ODD MOLLYSAR FRÅN AMY!!! SMOCK DRESS I CHOCO

Jag har som sagt REA-shoppat mina plagg från AMY på Fitts & Company i USA. Det brukar ta ca 14-16 dagar att få hit plaggen och ibland (varannan gång, beroende på villket humör tullen är på verkar det som) får jag betala tullavgifter på mellan 150-250 kronor beroende på värdet. Trots att värdet ibland är lågt kan man ändå åka på tullavgifter. ALLA VAROR MAN KÖPER SKA MAN BETALA TULL PÅ men ibland åker, i varje fall jag, även på tullavgifter på gåvor villket är riktigt trist. Trots detta älskar jag att handla via AMY, hon har många av de Odd Mollysar jag brukar förälska mig i, hon är överlag billigare och har UNDERBAR service (hon känns som en god vännina). Jag handlar helst hos personer jag gillar och därför har det blivit Amy för min del även om väntan ibland känns lång och tullavgifterna sura. Varför sponsra butiker och människor jag inte gillar om jag nu har ett val?


TJOHOO, ÄNTLIGEN har jag fått tag på denna! Tack snälla Evalena för tipset att jag nog kunde ha denna i en storlek 0. Det stämde, denna är en storlek 0 och den passar PERFEKT om ni frågar mig!!


OK! så den ser rymligare ut på den anorektiska OM-modellen (och nej, jag mobbar inte henne för att hon är smal utan för att hon faktiskt SER sjukligt undernärd ut och jag tycker det är oroande)  men jag gillar hur den ser ut på mig och den klämmer inte heller i armarna vilket jag befarade.Funkar med ett skärp i midjan också...

Snyggt även med Odd Mollys Tenfold Knit i Chalk...eller

med den underbart mjuka och gosiga Angora Hoodie i Almost Black. Gillar att mixa svart och brunt även om jag vet att det tidigare varit en BIG NO NO i modesammanhang!

Jag är supernöjd med denna fina klänning och med alla kombinationer man kan få till med denna!
Hoppas ni får en fortsatt fin dag idag, ska strax ut och åka pulka med yngsta dottern eftersom jag är ledig idag!
KRAM

16 kommentarer:

 1. Åh så snygg den är!!
  Har hon fler kvar månntro?
  Så snyggt med tenfolden till.
  Japp, mitt paket från amy kom igår, åkte på tull 150 kr, sånt e livet:)

  SvaraRadera
 2. Å den där rackarn har jag letat som en tok efter i storlek 0! Förhoppningsvis har jag den på gång nu men hade jag vetat att Amy hade den hade jag självklart handlat den hos henne!
  Du är skitsnygg i den!
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Filippa: Tyvärr var detta den absolut sista hon hade, det var en ren tillfällighet att hon råkade nämna att hon hade denna i butiken (inte i webshopen). Japp, tull åkar man som oftast på... men det är värt det ändå, tycker jag.

  Ninna: Jag vet vännen, belv så överraskad över att hon hade denna kvar, fanns ju inte i webshopen. Lycka till i jakten efter denna!

  KRAM

  SvaraRadera
 4. Jag är

  G R Ö N

  ...av avund...

  den där underbara angora hoodien är verkligen to die for!

  SvaraRadera
 5. Grattis till dina fina köp. Har smocken med i brunt! Älskar denna modell. Den sitter verklign perfekt på dig! KRAM

  SvaraRadera
 6. Oj så fin den är på dig!!
  Sitter perfekt:-)
  Jag hade ju den i färgen blue tror jag att det var och jag gick ner en strl till en strl 1 men på mig såg den ut som ett stort tält..Så den åkte ut på tradera och hamnade hos en glad tjej i Norge:-)
  Men på dig var den verkligen superfin på!
  Grattis till ett toppenköp!
  Kram Mia

  SvaraRadera
 7. Grattis till ditt köp! Klänningen är underbar och visst ska man handla där man känner att man får bra service! Jag fick mitt paket från Fitts & Co i dag och jag åkte på 149 kr i tullavift men det blev billigt ändå :-)
  Ha en fin kväll!
  Kram!

  SvaraRadera
 8. Supersnyggt. Är sugen på att handla från USA man e lite feg.Säkert Många med mig. Kan du Int skriva lite om hur man går tillväga? Hur betalar du? Hur funkar det med Valutor? Frakter? Lite tips till oss ovana :-) Tack snälla

  SvaraRadera
 9. Helt ärligt kan jag säga att den är långt!!! snyggare p dig än den anorektiska modellen OM använder. Är riktigt sur över det benraglet om jag skall vara ärlig... Supersnyggt!

  SvaraRadera
 10. Hm...så smal är jag, har alltid varit. Har aldrig fått otrevliga förolämpningar om anorexia. Jag är slank, och stolt över det.

  Så nog mobbar du modellen allt, tänk om man skulle skriva så nedlåtande om överviktiga personer. När ska kvinnor acceptera varandra som de är, utan att trycka ned varandra?

  SvaraRadera
 11. Fast anonym, nu vet jag att det inte alls var en förolämpning mot smala. Vi pratar om kvinnor som är sjuka pga ett ideal där kvinnor ska vara undernärda. Detta ska vara förebilder för kvinnor. Vi kan acceptera alla former men inte ett ideal när kvinnor tvingar sig själv till svält. Nu är du smal av naturen, men de flesta är inte det utan svälter sig till döds för att passa modell formatet. MVH mollie

  SvaraRadera
 12. Snyggt snyggt snyggt!!

  Kram

  SvaraRadera
 13. Vad kul att du fick tag i den till slut! Den har du ju letat efter som en galning. Jag har den i stl 1 och skulle också kunna ha en 0:a så stor är den. Sitter jättefint på dig. Kram

  SvaraRadera
 14. Sitter super snyggt på dig! Gillar verkligen alla dina kombosar.

  Kram

  SvaraRadera
 15. Just a quick question, I am interested in the Odd Molly Tenfold knit. I have been searching for this jacket for a long time and am so glad to have to found it now! Is it already sold or can I buy directly from you.

  Looking forward to your response.Looking forward to your response.

  SvaraRadera
 16. Hi Anonimous: I don´t know your size. The one I have is a size 2, would that fit you? Also it would be complicated to send it outside of Europe (so I need to know if you live outside of Europe or not). Please leave you email address here (I will not publish it) so we can mail to each other.
  Thanks!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER