torsdag 14 januari 2010

Odd Molly Cupcake Blouse + Smock Dress = LOVE

Provar en liten speciell kombo. Jag använder min fina Cupcake på jobbet som blus men den går alldeles utmärkt att använda som jacka också.

Tycker de passar bra ihop! Vad tycker ni?
Har ni denna blus hemma? Hur kombinerar ni den?
Ha en fortsatt bra dag!
KRAM!

6 kommentarer:

 1. vad kul att få se den där blusen! jag har sett den på nån webshop men det är så svårt att avgöra passform på såna bilder. Nu blev det en helt annan sak! Perfekt som en liten dräktjacka ju! Sött med Fullemben under.

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Nej jag har inte denna blusen men det blev jättesnyggt ihop med full emb klänningen, Full emb är ju minst sagt lite oformlig så det passar bar att ge den lite profil med denna blus. Snygg kombo verkligen!
  Kram Ina

  SvaraRadera
 3. Nej jag har inte den, men jag tycker att den är toppenfin :)
  Vilken storlek har du på din?

  Kram

  SvaraRadera
 4. Jättefint! Cupcake Blouse är underbar.

  SvaraRadera
 5. Vad sött!

  Önskar dig en lugn och mysig helg, vännen!

  Kramkram, M

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER